Deze twee 4-jarige meisjes houden vol dat ze een tweeling zijn: "We hebben dezelfde ziel"

Janine image
door Janine

21 Februari 2022

Deze twee 4-jarige meisjes houden vol dat ze een tweeling zijn: "We hebben dezelfde ziel"
Advertisement

In een wereld waar, ondanks technologische en wetenschappelijke vooruitgang, nog steeds sprake is van racisme, een fenomeen dat nog lang niet is uitgeroeid, is het belangrijk om een ​​fundamenteel concept te blijven onthouden: we zijn allemaal mensen en we moeten altijd onze naaste respecteren, boven elk verschil. Verschillen maken ons uniek en daar hoeven we niet bang voor te zijn. Dit is het voorbeeld van twee 4-jarige meisjes dat ons doet glimlachen en tegelijkertijd doet nadenken: de twee hebben duidelijk een andere huidskleur, maar ze staan ​​erop iedereen te vertellen dat ze een tweeling zijn. Zelfs als dit biologisch niet mogelijk is, aangezien ze twee verschillende moeders hebben, gaven de twee meisjes het definitieve antwoord aan iedereen die zich afvroeg hoe het mogelijk was: "We hebben dezelfde ziel".

Advertisement

De twee meisjes, Jia Sarnicola en Zuri Copeland, waren slechts 4 jaar oud toen ze voor het eerst beweerden een tweeling te zijn. Er zijn verschillende redenen om deze theorie te ondersteunen: ten eerste zijn ze bijna op dezelfde dag geboren, - 3 en 5 juni, dus ze vieren hun verjaardag samen; ze benadrukken altijd hun fysieke overeenkomsten en dragen vaak dezelfde kleding wanneer ze elkaar ontmoeten; ten slotte hebben ze persoonlijkheidskenmerken gemeen, zoals eerlijk en openhartig zijn over hun behoeften.

Advertisement
Twitter

Twitter

De moeders zijn goede vriendinnen geworden, maar vrezen dat de samenleving waarin ze leven hun dochters, die zich in plaats daarvan zo vrij en dichtbij voelen, enorm zou kunnen teleurstellen. De traumatische gebeurtenis is helaas al gebeurd: tijdens een verjaardagsfeestje vertelde een ouder kind hen dat ze nooit een tweeling konden zijn omdat ze verschillende huidskleuren hadden. Jia barstte in tranen uit, maar slaagde er tussen het snikken in door te antwoorden: "Je begrijpt het niet, we zijn een tweeling omdat we dezelfde ziel delen!". Een antwoord dat de 23-jarige zus van Zuri ontroerde, die besloot alles op sociale media te delen.

De moeders van de twee meisjes hopen dat niets en niemand de vriendschap tussen de twee in de weg staat. Jia zei dat ze graag een chocoladekleurige huid zoals Zuri zou hebben omdat "ze meer van chocolade houdt dan van vanille."

Wat zeker is, is dat we veel kunnen leren van een simpele uitwisseling tussen twee vierjarige meisjes.

Advertisement