Ze leert haar zoontje van 3 weken om het potje te gebruiken: “Zo besparen we op luiers" - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze leert haar zoontje van 3 weken om…
80-jarige man gaat door een sneeuwstorm om drie op de weg geblokkeerde auto's te redden Loodgieter met lang haar wordt ontslagen omdat hij weigert het af te knippen: kort daarna wordt hij aangenomen door een ander bedrijf

Ze leert haar zoontje van 3 weken om het potje te gebruiken: “Zo besparen we op luiers"

24 Februari 2022 • Door Janine
6.441
Advertisement

In de tijd waarin we leven, lijkt het alsof alles steeds sneller gaat, dat allerlei informatie zo beschikbaar is dat onderwijs en opvoeding een persoonlijke optie zijn. Zelfs de kleinste kinderen doen nu niets anders dan dingen veel eerder te leren, zoals het potje gebruiken om hun behoeften te doen zonder luiers te verspillen. Maar is er een juiste leeftijd voor pasgeboren baby's om luiers niet te gebruiken en te leren onafhankelijk te zijn, tenminste wat het toilet betreft?


Een zeer populaire moeder op TikTok is ervan overtuigd dat zelfs een pasgeborene ijverig kan leren het potje te gebruiken om te poepen en te plassen, zonder te hoeven wachten op de periode van 8-15 maanden en geld te verspillen door het kopen van bergen luiers. Haar naam is Devan Johnson en dankzij haar video die op TikTok is gepubliceerd, heeft ze een zeer verhitte discussie op gang gebracht met gebruikers en andere ouders op internet: kan een baby van 3 weken het potje leren gebruiken? Het antwoord is ja.

Op TikTok legde deze moeder uit: "We begonnen het potje te gebruiken toen ze 3 weken oud was, dus we hebben veel luiers bespaard. Door hem te leren naar het toilet te gaan, ontwikkelde hij controle over zijn hoofd en geest en voorkwam hij luieruitslag. Hierdoor heb ik een sterke band met mijn baby opgebouwd. Nu is hij 8 maanden oud en gaat naar het toilet, hij geeft aan dat hij wil gaan en we brengen hem erheen. Hij houdt ervan en we vinden het geweldig dat zijn broek niet vies wordt!”

Er zijn veel opmerkingen van gebruikers over de video van Devan Johnson waarin ze uitlegt hoe ze haar drie weken oude zoon leerde het potje te gebruiken; velen waren verbaasd over hoe deze moeder zoiets ingewikkelds aan zo'n klein kind kon leren, terwijl anderen sarcastisch zeiden dat ze het alleen deed om luiers te besparen. Wat zal de waarheid zijn?

Advertisement

Wat ook de reden was voor de keuze voor dit gezin, één ding lijkt zeker: ondanks de aanbevelingen van kinderartsen die de overgang van de luier naar het potje aanbevelen vanaf ongeveer de leeftijd van acht maanden, lijkt het erop dat er geen juiste periode is, het kan zelfs op de prille leeftijd van drie weken beginnen. Ongelooflijk maar waar!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt