Ze laat haar zoon urenlang opgesloten zitten in de auto, zijn vader redt hem en neemt wraak op zijn onverantwoordelijke vrouw

Janine image
door Janine

27 Februari 2022

Ze laat haar zoon urenlang opgesloten zitten in de auto, zijn vader redt hem en neemt wraak op zijn onverantwoordelijke vrouw
Advertisement

Niemand kan de keuzes van een ouder beoordelen, vooral niet met betrekking tot de groei en opvoeding van hun kinderen, maar we geloven dat er objectieve situaties zijn die veel verder gaan dan de simpele subjectiviteit van opvoeding en levensvisie. Vandaag willen we je bijvoorbeeld, naar de woorden van de hoofdpersoon, de getuigenis vertellen van een vader die zijn vrouw een harde les gaf toen hij ontdekte dat ze haar zoontje vaak alleen in het autostoeltje achterliet, zonder dat de auto zelfs maar op slot was.

via AITA/Reddit

Advertisement
Pixabay/Not The Actual Photo

Pixabay/Not The Actual Photo

Luister naar wat de vader van het kind zei, ventilerend op Reddit: "Mijn vrouw heeft een vreselijke gewoonte die ik 2 maanden geleden ontdekte. We bestelden lunch met onze mobiele telefoon, zodat we niet naar binnen hoefden om het eten te halen en de baby uit de auto te halen om hem een ​​paar minuten later weer in het autostoeltje te zetten. Ze vertelde me dat het niet erg is om de baby in de auto te laten, maar ik had geen idee dat ze dat weleens deed. Ik vertelde haar dat ik het niet prettig vond dat ze hem ook maar een minuut alleen in de auto liet zitten en ze vertelde me dat ze het al doet sinds hij geboren is en dat het altijd goed is gegaan. Ze vertelde me dat ze het doet als ze naar de supermarkt, het postkantoor of de apotheek gaat, enz. Ik was verbijsterd, ik zei haar dat nooit meer te doen.

Ze vertelde me dat ze nooit had nagedacht over de mogelijke gevaren en dat ze ermee zou stoppen. Wel, gisteren, toen ik naar huis kwam, zag ik haar auto bij het tankstation vlakbij ons huis, ik dacht dat ze was gestopt om wat snacks te halen, maar ik besloot te stoppen en naar binnen te gaan om gedag te zeggen en wat te eten halen dus ik stopte en parkeerde naast haar. Maar toen ik daar aankwam, zag ik onze zoon in zijn autostoeltje. De auto was niet eens op slot.

Ik weet niet wat me bezielde, maar op dat moment besloot ik mijn zoon te pakken en hem in mijn auto te zetten, toen ging ik naar de andere kant van de parkeerplaats van het tankstation en wachtte tot mijn vrouw naar buiten zou komen. Het duurde ZES MINUTEN voordat ze terugkwam. Toen ze zag dat er niemand was, begon ze te huilen, haalde haar mobiele telefoon tevoorschijn om 911 te bellen, en toen ging ik terug, parkeerde, stapte uit en opende de deur om haar te laten zien dat onze zoon bij mij was.

Advertisement
Pixnio/Not The Actual Photo

Pixnio/Not The Actual Photo

Ze zag er enorm opgelucht uit, maar toen werd ze boos, omdat ik hem gepakt had. Ik zei haar dat ze haar les moest leren en dat ze buitengewoon onverantwoordelijk was, omdat het zo gemakkelijk was om te stoppen en het mee te nemen. Niemand anders bij het tankstation had het gemerkt! Dus als hij echt werd gepakt, zou er geen hulp zijn van wie dan ook en het zou 100% haar schuld zijn. Ze wilde de volgende dag dat ik mijn excuses zou aanbieden maar dat deed ik absoluut niet, en dat zij het was die haar excuses moest aanbieden. Was ik te hard voor haar, wat denken jullie?"

Wat zou je antwoorden op deze vader die zich zorgen maakte over het gedrag van zijn vrouw met zijn zoon? Heeft hij er goed aan gedaan haar een lesje te leren of overdreef hij?

Advertisement