Zie je het gezicht van de hond op deze foto? De foto die het web in de war brengt - BekijkDezeVideo.nl
x
Zie je het gezicht van de hond op deze…
Hij bouwt een nepflitser om automobilisten te laten vertragen die langs zijn huis rijden Uitgebuite en onderbetaalde werknemer neemt ontslag: zonder hem verliest het bedrijf 40 miljoen dollar

Zie je het gezicht van de hond op deze foto? De foto die het web in de war brengt

12 Maart 2022 • Door Janine
3.887
Advertisement

Hoe vaak hebben we onszelf niet verteld dat onze ogen niet meer zo goed zijn als ze ooit waren? Dat misschien met het verstrijken van de tijd ons zicht is vervaagd en dat het ons soms voor de gek houdt? Velen van ons zouden zich onmiddellijk laten onderzoeken en zich tot de huisarts of een specialist wenden, terwijl anderen erover zouden nadenken en zich afvroegen of dat kleine probleem met het zicht dat ze hadden niet gewoon een geval van... optische illusie was.


De foto die de wereld van het web letterlijk gek maakt, komt van Reddit, toen een gebruiker genaamd /Gatamanca een werkelijk absurde foto plaatste, althans op het eerste gezicht: in de afbeelding zijn twee honden, de eerste is gemakkelijk te traceren omdat het zich aan de onderkant van de foto bevindt, met oog en oor in het volle zicht, maar de tweede?

Veel Reddit-gebruikers zijn er met open ogen in getrapt door met extreme aandacht deze foto te observeren die snel viraal ging: wat in het midden lijkt op het gerimpelde gezicht van een schijnbaar fantasierijk dier of een meesterwerk dat Pablo Picasso's kubistische schilderijen waardig is, is iets heel anders….

Als je beter kijkt en misschien probeert in te zoomen op de afbeelding, zul je merken dat het in werkelijkheid een heel eenvoudige en heel lieve hond is die gewoon zijn gezicht naar beneden heeft gedraaid, terwijl hij op het punt staat te gaan liggen en nieuwsgierig naar de cameralens kijkt. Er is dan ook niets bijzonders aan de foto, alleen een tedere en mooie grote hond die vereeuwigd wilde worden door de camera van de mobiele telefoon van de vermoedelijke eigenaar met de snuit naar beneden!

En jij, trapte je er met open ogen in of herkende je meteen het gezicht van de hond?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt