Voormalig basketbalkampioen neemt een gezin met 9 kinderen mee uit eten en koopt een voertuig met 15 zitplaatsen voor hen - BekijkDezeVideo.nl
x
Voormalig basketbalkampioen neemt een…
Ze is 63 jaar en is elke dag dankbaar dat ze geen moeder is: “Kinderen zijn voor jonge vrouwen” Kijk goed naar deze gezichten: zijn ze van een man en een vrouw?

Voormalig basketbalkampioen neemt een gezin met 9 kinderen mee uit eten en koopt een voertuig met 15 zitplaatsen voor hen

14 Maart 2022 • Door Janine
3.838
Advertisement

Degenen die de mogelijkheid hebben om anderen te helpen, mogen nooit terughoudend zijn. Zelfs op je eigen kleine manier kun je gebaren maken die voor een ander van onschatbare waarde zijn; zo heb je een positief effect op de ander. Shaquille O'Neal, voormalig basketbalspeler van onder andere de Los Angeles Lakers, bewijst elke dag dat hij een kampioen was, niet alleen op het veld maar ook in het leven. De kampioen is dankzij zijn goede daden vaak in het nieuws gekomen. Het schijnt dat Shaq in 2021 een belofte aan zichzelf heeft gedaan: elke keer dat hij het huis verliet, zou hij iemand in nood hebben geholpen. De basketbal “gigant” lijkt die belofte waar te maken, en dit verhaal bewijst het.


Voormalig basketbalkampioen Shaquille O'Neal nam een ​​zeer groot gezin mee uit eten, de familie Collins, die financiële problemen hadden. Een gezin met 9 kinderen lijkt niet makkelijk om mee om te gaan, maar ze uit eten nemen leek voor Shaquille O'Neal kinderspel. In werkelijkheid heeft de kampioen veel meer voor deze familie gedaan en hen concreet geholpen om het moeilijke moment te overwinnen. Wetende dat de familie op zoek was naar een voertuig met minstens 12 zitplaatsen, zodat ze zich allemaal konden verplaatsen, besloot Shaq voor hen een op maat gemaakte Mercedes-bus met 15 zitplaatsen aan te schaffen.

"We hebben er echt geen woorden voor", verklaarde de familie Collins enthousiast. "Shaq heeft ons gezegend met dit geschenk!"

Alsof dat nog niet genoeg was, gaf Shaq, eenmaal in het restaurant, de serveerster die hen bediende een fooi van 1000 dollar, omdat hij had gehoord dat het meisje verschillende kosten zou moeten maken om haar auto te repareren. Een oneindige en onstuitbare vrijgevigheid. Omdat hij echt alles voor de familie Collins wilde doen, gaf de voormalige kampioen zelfs de vader van de familie een busje, omdat de oude man een probleem had met de airconditioning en verwarming.

"Hij bracht ook tijd door met het aanmoedigen en liefhebben van onze kinderen en pratend over het leven in ons gezin", schreven de Collins online op hun sociale media-pagina's. “Kan iemand me wakker maken, want volgens mij droom ik" is te lezen.

Kortom, ​​Shaquille O'Neal heeft een groot hart. De kampioen schrijft zijn vrijgevigheid toe aan zijn ouders die hem volgens bepaalde waarden hebben opgevoed: "Jullie kennen me, ik kom uit waar ik vandaan kom, mijn vader was een sergeant, mijn moeder een harde werker. We hadden niet veel. Maar ze leerden me de waarde van teruggeven. Ze leerden me de waarde van het helpen van mensen in nood." Waren er maar meer kampioenen zoals hij!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt