Ondernemer wordt 80 jaar en schenkt voor de gelegenheid €50.000 aan zijn medewerkers - BekijkDezeVideo.nl
x
Ondernemer wordt 80 jaar en schenkt…
Ze koopt een zonnebril van een straatverkoper voor $35, maar ze betaalt per ongeluk $350: hij wil haar het geld teruggeven Ze laat zich op haar 25ste steriliseren en deelt haar vreugde na de operatie: “Kinderen krijgen was nooit een optie”

Ondernemer wordt 80 jaar en schenkt voor de gelegenheid €50.000 aan zijn medewerkers

16 Maart 2022 • Door Janine
5.740
Advertisement

Heb jij ook negatieve ervaringen met je baas op het werk? In feite kan niemand op deze planeet ooit beweren alleen positieve relaties met hun baas te hebben gehad in hun professionele ervaring. Natuurlijk zijn er de verantwoordelijken voor het werk die een toegeeflijke instelling hebben jegens anderen en een sterk rechtvaardigheidsgevoel, anderen die daarentegen hun werknemers zouden uitbuiten en slecht behandelen als ze de kans kregen. Maar vandaag willen we je vertellen over het verhaal van een geweldige ondernemer die zijn medewerkers verbaasde met een buitengewoon en zeer, zeer welkom geschenk...

via: Sky TG 24

Zijn naam is Ludovico Trevisson, in 1965 richtte hij in Italië het bedrijf Meccanostampi op in Limana, in de provincie Belluno, de provinciehoofdstad van Veneto. Deze vooruitziende ondernemer besloot, zodra hij 80 werd, deze buitengewone mijlpaal niet te vieren door zichzelf een onvergetelijk cadeau te geven of een feest te organiseren met alles erop en eraan, maar door in totaal 50.000 euro te schenken aan zijn medewerkers; om precies te zijn, gaf Ludovico Trevisson zijn 250 arbeiders elk 200 euro. Als teken van dankbaarheid tegenover hen.

Maar waarom koos deze Italiaanse ondernemer ervoor om in totaal 50.000 euro te schenken aan zijn 250 medewerkers? Hij legt het uit met deze woorden: "Ik ben een gelukkig mens en een geschenk doet meer goed aan degenen die het doen dan aan degenen die het ontvangen en het helpt om jezelf te bevrijden van egoïsme. Ik ben er tenslotte volledig van overtuigd dat zonder de hulp en het harde werk van mijn medewerkers, ik het behaalde succes niet zou hebben bereikt.”

De werknemers van het bedrijf in Noord-Italië, verrast door dit onverwachte geschenk, wilden de vriendelijkheid en het mooie gebaar beantwoorden door een kleine ruimte in een lokale krant te kopen om de opmerkelijke geboortedag van Ludovico Trevisson op gepaste wijze te vieren. Een heel mooi gebaar van zijn werknemers, ook al vindt de Italiaanse ondernemer het jammer dat hij ondanks het heuglijke feit tot op heden niet in staat is om de openstaande vacatures op te vullen vanwege het simpele gebrek aan sollicitaties.

Heeft iemand interesse om zijn curriculum vitae te sturen naar Meccanostampi van deze buitengewone ondernemer met een hart van goud?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt