Haar vriend nodigt zijn moeder uit voor hun huwelijksreis zonder het de aanstaande bruid te vertellen: ze wordt woedend - BekijkDezeVideo.nl
x
Haar vriend nodigt zijn moeder uit voor…
Uitgeputte moeder weet niet hoe ze haar dochter 's avonds in slaap moet laten vallen, dan komt ze erachter dat ze haar gewoon een banaan moet laten eten Hij schrijft een briefje aan de juf en vraagt ​​haar om hulp:

Haar vriend nodigt zijn moeder uit voor hun huwelijksreis zonder het de aanstaande bruid te vertellen: ze wordt woedend

23 Maart 2022 • Door Janine
1.702
Advertisement

Meningsverschillen in families zijn aan de orde van de dag. Soms kun je ze onder controle houden, andere keren niet en dan kunnen situaties uit de hand lopen. Zeker als de problemen voortkomen uit de relatie - of botsing - tussen schoonmoeder en schoondochter. En als de zoon van de een en de echtgenoot van de ander aan de verkeerde kant staat, wordt het onmogelijk om de situatie onder controle te houden en te doen alsof er niets is gebeurd.

En dat is precies wat er gebeurde met het meisje waar we je over gaan vertellen.

via: Reddit

De hoofdpersoon van dit verhaal is een 22-jarig meisje dat, op de drempel van de mooiste dag van haar leven, verbaasd was over het gedrag van haar vriend. Maar laten we bij het begin beginnen. De twee hadden hun trouwdag en gerelateerde huwelijksreis op de best mogelijke manier georganiseerd. Over alles waren ze het eens, ze hadden geen bijzondere problemen gehad, tenminste niet totdat hij een voorstel deed.

In een bericht op Reddit vertelde de aanstaande bruid zelf over het incident: "Een paar maanden geleden vertelde mijn vriend me dat hij van onze huwelijksreis een familie-uitje wilde maken, zodat onze ouders elkaar beter zouden leren kennen. Ik verblikte of verbloosde niet - vervolgde het meisje - en ik zei ja. Een paar weken later veranderde hij echter van gedachten en vertelde me dat hij liever een huwelijksreis met z’n tweeën zou hebben en dus een moment voor onszelf zouden hebben. Ik kon niets beters wensen, dus begonnen we alles te plannen."

Helaas zou de toekomstige echtgenoot haar hebben verrast met een nieuwe verandering van gedachten...

Op een dag, terwijl ze met de schoonmoeder aan het winkelen waren, stelde haar vriend zijn moeder voor om met hen op huwelijksreis te gaan. Het grootste probleem voor de aanstaande bruid? Het feit dat hij haar er niet eerst mee had geconfronteerd, maar zelf de beslissing had genomen.

"Toen we bij het huis van mijn schoonmoeder aankwamen en ze uit de auto stapte, heb ik mijn vriend meteen om uitleg gevraagd. - schreef het meisje in haar verhaal - Hij antwoordde eenvoudig dat hij van gedachten was veranderd en liever alleen met zijn familie reisde en niet met allebei. Maar deze keer was ik het er niet mee eens. Ik probeerde op alle mogelijke manieren om hem mijn standpunt en mijn ongemak te laten begrijpen. Maar het was allemaal tevergeefs en bovendien nam hij helemaal niet de moeite om zich te verontschuldigen, integendeel, hij beschuldigde me ervan dat ik ophef maakte over niets en de mooiste dag van ons leven verpestte”.

Omdat ze niet wist wat ze moest denken en bang was dat ze een grote fout had gemaakt, vertelde de aanstaande bruid haar verhaal op internet en vroeg gebruikers om advies. De opmerkingen lieten niet lang op zich wachten en de meesten waren het met haar eens. Velen voerden aan dat het gedrag van haar vriend volledig verkeerd was. Niet zozeer omdat hij zijn moeder had uitgenodigd voor de huwelijksreis, als wel omdat hij dat had gedaan zonder eerst zijn vriendin ermee te confronteren. Precies wat ze zelf dacht.

En jij? Ben je het met het meisje eens of denk je dat ze een oogje dicht kan knijpen en zich alleen op de positieve aspecten van het huwelijk kan concentreren? Laat ons in de reacties weten hoe jij erover denkt!

 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt