Meisje weigert beste stoel in vliegtuig te geven aan oudere vrouw: “Dan had ze maar eerder moeten inchecken” - BekijkDezeVideo.nl
x
Meisje weigert beste stoel in vliegtuig…
Ze opent de deur van haar huis voor een vreemdeling die de weg vraagt ​​en staat tegenover haar favoriete acteur Hij vraagt ​​om de hand van een albino meisje dat door haar familie werd afgewezen:

Meisje weigert beste stoel in vliegtuig te geven aan oudere vrouw: “Dan had ze maar eerder moeten inchecken”

17 Maart 2022 • Door Janine
6.918
Advertisement

Wanneer we met het openbaar vervoer reizen, is het een goede gewoonte om een ​​zitplaats aan te bieden aan de oudere persoon of aan degenen die het het meeste nodig lijken te hebben: zwangere vrouwen, gehandicapten, ouderen, enz. In een vliegtuig of trein worden stoelen meestal willekeurig toegewezen of, in sommige gevallen, gekocht als de passagier dat wil. Een 18-jarig meisje deelde echter haar ervaring op Reddit over een ongelukkige confrontatie met een oudere vrouw op een lijnvlucht. Die keer waren de stoelen niet toegewezen en kon iedereen in theorie zitten waar hij wilde. De jonge vrouw wist zich in de stoel met de extra beenruimte bij de uitgang te positioneren, maar daar was een oudere vrouw het niet mee eens, die op die stoel wilde zitten.

via: Reddit

Het meisje had zich zo snel mogelijk ingecheckt om als een van de eerste passagiers het vliegtuig in te kunnen. Zoals al vaker is gebeurd, kon ze door deze actie op de beste stoel zitten, namelijk die met de extra beenruimte, die zich vlak bij de uitgang bevindt. Dat betekende ook dat zij bij aankomst als eerste uit het vliegtuig zou stappen. Een vrouw van middelbare leeftijd, gedefinieerd als "robuust" in het verhaal van de jonge vrouw, benaderde haar en zei:

“Sorry, je bent niet oud genoeg om in deze rij te zitten, schat. En ik heb die stoel nodig omdat ik de extra ruimte nodig heb.”

De tiener weigerde en beweerde dat ze het volste recht had om op die stoel te zitten; de vrouw begon toen harder te praten:

"Nee, ik heb recht op die stoel omdat ik het ticket heb betaald en ik heb het recht om comfortabel te vliegen. De andere stoelen geven me niet genoeg ruimte om comfortabel te zitten. En op jouw leeftijd heb je nog niet genoeg vliegervaring om de exitprocedure goed uit te voeren."

Het meisje was erg geïrriteerd, ook omdat, eerlijk gezegd, zij niet degene was, van de twee, die problemen zou kunnen hebben met het uitvoeren van een snelle exit-procedure. Ze legde haar ook uit dat ze al sinds haar vijftiende reisde en honderden vluchten had gemaakt. De situatie verbeterde echter niet, zo erg dat een stewardess moest ingrijpen. Zodra de oudere vrouw begon te zeggen dat "het meisje haar stoel had gestolen", vertelde de stewardess de vrouw dat ze een scène veroorzaakte en dat ze op een van de andere vrije stoelen moest gaan zitten. De oudere vrouw vatte het niet goed op, zozeer zelfs dat ze het meisje beledigend toefluisterde terwijl ze bij haar wegliep.

De jonge vrouw was echt geschokt door deze woordenwisseling en de epiloog, en vroeg Reddit-gebruikers om een ​​mening. Deze laatsten steunden haar en beweerden dat ze niets verkeerd had gedaan: "Ze dwong je om in te binden en het feit dat de stewardess jouw kant koos, laat zien dat je niets verkeerds hebt gedaan. Als ze een plaats bij de uitgang wilde hebben, had ze eerder moeten inchecken.”

Wat vind jij? Heb jij ooit moeten vechten om de beste stoel tijdens een reis?

Tags: OuderenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt