Deze vrouw kreeg in een jaar tijd 3 dochters: "Ik zou niet gelukkiger kunnen zijn!"

Janine image
door Janine

16 April 2022

Deze vrouw kreeg in een jaar tijd 3 dochters: "Ik zou niet gelukkiger kunnen zijn!"
Advertisement

In de wereld waarin we leven, is het niet altijd gemakkelijk om ​​ouder te worden. Soms zijn de moeilijkheden talrijk en zelfs als je een baby wilt hebben, is niet iedereen in de ideale conditie. Er zijn er echter die zich niet laten ontmoedigen en als ze besluiten hun gezin uit te breiden, doen ze dat zonder al te veel te aarzelen.

Geloof je het niet? Dan nodigen we je uit om het verhaal te lezen dat we je gaan vertellen. Deze vrouw heeft enorm veel moed als het om kinderen gaat... laten we eens kijken waarom.

via Today

Advertisement
Stephanie Hansen/TikTok

Stephanie Hansen/TikTok

Dit is Stephanie Hansen, een 32-jarige moeder. Stephanie woont in Washington en is erg beroemd geworden op internet omdat ze haar zeldzame ouderschapservaring vertelt in een video op Tik Tok.

Stephanie had altijd al een groot gezin gewild, maar ze had nooit verwacht dat er in slechts 12 maanden van alles zou gebeuren. De vrouw werd in hetzelfde jaar zwanger en beviel van 3 prachtige meisjes. Je leest het goed. De eerste, Dafne, werd geboren op 28 januari 2020. De andere, een prachtige tweeling, ongeveer 11 maanden later.

Als je denkt dat het voor een vrouw niet mogelijk is om al enkele weken na de bevalling weer zwanger te worden, heb je het mis. Zoals Dr. Christine Greves van Orlando Health Winnie Palmer Hospital in Florida stelt, is het mogelijk om na korte tijd weer zwanger te worden, het hangt natuurlijk af van de persoon en blijkbaar was dit voor Stephanie het geval.

Advertisement
Stephanie Hansen/TikTok

Stephanie Hansen/TikTok

"Dafne werd geboren in januari, - zei de nieuwe moeder - de andere twee op 8 december van hetzelfde jaar. Ik was heel gelukkig. De emoties die ik voelde waren talrijk en ik merkte dat ik plotseling alleen was, met drie kleintjes om voor te zorgen. Ik ontken niet - vervolgde ze - dat op een gegeven moment ook het schuldgevoel om de hoek kwam kijken, omdat mijn kinderen korte tijd na elkaar werden geboren.

Ik dacht dat de eerste misschien zou lijden onder het gebrek aan aandacht, maar toen zei ik tegen mezelf dat ik het haar aan niets zou laten ontbreken, ondanks haar kleine zusjes. En zo was het ook. Ik bevond me plotseling in een totale chaos... de mooiste chaos die mij kon overkomen!".

Stephanie Hansen/TikTok

Stephanie Hansen/TikTok

Het dagelijks leven is niet gemakkelijk, maar Stephanie laat zich niet ontmoedigen door moeilijkheden en kijkt vol vertrouwen naar haar toekomst en die van haar kinderen. "Dafne, Rubie en Penelope zijn als de drie musketiers. - verklaarde hun moeder - Ze doen alles samen: ze eten, spelen, delen de kamer. Ze zijn praktisch onafscheidelijk en ik ben de gelukkigste persoon ter wereld, omdat ik geen betere levenservaring had kunnen krijgen".

Veel succes voor deze drie geweldige meisjes en complimenten voor Stephanie voor de getoonde vasthoudendheid!

Advertisement