Iedereen dacht dat ze 25 was: deze 41-jarige moeder onthult haar geheim om jong te blijven

Janine image
door Janine

23 Maart 2022

Iedereen dacht dat ze 25 was: deze 41-jarige moeder onthult haar geheim om jong te blijven
Advertisement

Er wordt gezegd dat een vrouw nooit haar ware leeftijd mag onthullen en dat haar in het openbaar nooit expliciet mag worden gevraagd hoe oud ze is. Het is zeker een risico om iemands leeftijd te raden, aangezien je het risico loopt een blunder te maken zonder het te beseffen. Hoe vaak heb je gedacht dat de persoon tegenover je veel ouder was dan zijn of haar echte leeftijd?

Amber Lancaster is een van die vrouwen die in die zin "het web uitdaagde": de Californische influencer verraste eigenlijk iedereen toen ze haar ware leeftijd onthulde...

Advertisement

Tegenwoordig zijn er tal van opties om te overwegen om "jong te blijven". Naast een gezond voedingspatroon en constante lichaamsbeweging, moet je je huid goed verzorgen. Amber Lancaster weet dit heel goed en schrijft haar prachtige fysieke vorm toe aan een van deze wondercrèmes. Amber is erg populair op sociale media en, zoals je op de foto's kunt zien, ziet ze er in alle opzichten uit als een 25-jarige vrouw; maar in werkelijkheid is ze minstens 15 jaar ouder!

Precies: Amber Lancaster is 41 en schokte haar enorme publiek toen ze openlijk haar leeftijd onthulde.

Advertisement

Ondanks de vele inhoud die op Instagram en TikTok werd gepost, had de Californische influencer nooit haar ware leeftijd onthuld. Iedereen had aangenomen dat Amber 25 of 26 was, oftewel 15 jaar jonger dan haar echte leeftijd. In de video waarin ze de verontrustende onthulling deed, wilde ze een toewijding doen: "Dit is voor iedereen die er jonger uitziet dan hij of zij is, maar mensen het niet geloven als ze onthullen hoe oud ze echt zijn". Bijna niemand kon haar woorden geloven!

Maar het is echt zo: Amber is een 41-jarige moeder die goed voor haar lichaam zorgt. De vrouw zei dat ze een "geheim wonder"-ingrediënt in haar schoonheidsroutine gebruikt: tretinoïne, de actieve vorm van vitamine A. "Ik gebruik het al 15 jaar", bevestigt Amber, "en het heeft mijn huid letterlijk veranderd. Het stimuleerde de aanmaak van collageen, het is het ingrediënt nummer één waarvan wetenschappelijk is bewezen dat het de huid verbetert."

Naast dit "magische" ingrediënt raadt Amber nog twee andere anti-verouderingsproducten aan die uitstekend geschikt zijn voor het verjongen van de huid: een vitamine C-serum om de teint op te fleuren en de gezichtscrème Ponds Dry Skin voor de nacht.

Het wonderserum bestaat natuurlijk niet, maar Amber lijkt met deze huidverzorgingsproducten de juiste balans te hebben gevonden. Wat te zeggen... de resultaten zijn te zien!

Advertisement