Leerkracht van de basisschool bekritiseerd door ouders vanwege haar kledingstijl in de klas: "Het leidt de leerlingen af!” - BekijkDezeVideo.nl
x
Leerkracht van de basisschool bekritiseerd…
Een boer omhelst zijn zoon wanneer hij ontdekt dat de jongen is toegelaten tot de Geneeskunde

Leerkracht van de basisschool bekritiseerd door ouders vanwege haar kledingstijl in de klas: "Het leidt de leerlingen af!”

19 Maart 2022 • Door Janine
10.013
Advertisement

Een jonge tekenlerares in het basisonderwijs ging plotseling viraal nadat ze zich de woede van de ouders op de hals gehaald had. De reden? Haar manier van kleden en vooral haar lichaamsbouw zou een te grote bron van afleiding zijn voor haar kleine leerlingen. Het begon natuurlijk allemaal op sociale media: “The art teacher”, zoals ze zichzelf noemt op Instagram en TikTok, heeft een enorme aanhang en de ouders van de kleine leerlingen moeten op haar profiel zijn gestuit om zo verontwaardigd te zijn. Maar wat is er mis met het gedrag van deze jonge artieste en lerares? Eigenlijk helemaal niets. Veel ouders zien dat echter niet zo.

via: Hitc

Hoewel de echte naam van de lerares ons niet bekend is, weten we dat de vrouw oorspronkelijk uit Puerto Rico komt en heeft gewerkt voor bekende artiesten als Lil Yatchy, Gillie Da Kid en Wallo. Ze woont momenteel in Pennsauken Township, in New Jersey, en naast haar werk als kunstenares en social media influencer, geeft ze permanent tekenles op een openbare basisschool. De juf ging helaas om de meest verkeerde reden viraal op internet: de ouders van de kinderen wezen naar haar om hoe ze zich presenteerde in de klas. Volgens verschillende ouders zou de lerares de studenten namelijk afleiden met haar opvallende curvy lichaamsbouw.

 

In feite ontstond al deze controverse nadat enkele ouders haar Instagram-profiel hadden bekeken, waar de vrouw ook enkele foto's plaatste in meer schaarse kleding.

 

Op haar zeer populaire Instagram-profiel begonnen enkele foto's van de vrouw in de klas te verschijnen, tijdens de tekenlessen voor haar kleine studenten. Als je goed kijkt, is de lerares heel eenvoudig gekleed, de ene keer sportief, de andere keer eleganter, maar in ieder geval is ze altijd heel bedekt. Kortom, er kan haar zeker niet worden verweten dat ze er opvallend uitziet!

Toch kwamen de kritieken van de ouders toch, zonder de arme lerares te sparen. Verschillende ouders vinden dat de tekenlerares zich ongepast kleedt voor school, maar misschien zijn ze gewoon beïnvloed geraakt door de foto’s op Instagram. Zo niet, dan bekritiseren ze opzettelijk de lichaamsbouw en manier van zijn van een toegewijd persoon.

 

Advertisement

Het is waar dat de school, evenals het kantoor of elke andere werkplek, een plaats is waar men bepaalde regels moet respecteren en zich aan de context moet aanpassen, maar we geloven niet dat de kleding echt de professionaliteit van een persoon kan beïnvloeden. Deze lerares pronkte niet in de klas en ging altijd in gepaste kleding naar het werk, maar alleen al haar aanwezigheid lijkt de afkeuring van sommige ouders te hebben uitgelokt.

Wat denk jij ervan?

 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt