Dit meisje maakt "verjaardagsdozen" voor minder bedeelde vriendjes

Janine image
door Janine

16 April 2022

Dit meisje maakt "verjaardagsdozen" voor minder bedeelde vriendjes
Advertisement

Er wordt wel eens gezegd dat volwassenen veel van kinderen kunnen leren en dat is ook zo. In sommige situaties zou een volwassene in de problemen zitten of twijfelen over wat te doen, en dat is waar de kleintjes in het spel komen. Met hun gevoeligheid, hun puurheid en, laten we eerlijk zijn, met een groot gevoel voor altruïsme, zijn kinderen in staat tot acties van vrijgevigheid waaraan men een voorbeeld zou moeten nemen.

Zoals gebeurde met een meisje uit Kentucky. Laten we samen haar verhaal ontdekken.

via Instagram / sweetwaterportraits

Advertisement

So we did a thing this morning! 65 more boxes, for a total of 205! ❤️😍 We are SO THANKFUL to everyone who has helped to...

Pubblicato da Bella’s Birthday Boxes su Martedì 18 giugno 2019

Dit is Bella Smith, een meisje dat naar de Wyan-Pine Grove Elementary School in Kentucky gaat, een school waar de meeste van haar klasgenoten in armoede leven. Op een dag vertelde een klasgenoot aan Bella dat zijn ouders te arm waren om zich een ​​verjaardagsfeestje te veroorloven en dat hij het daarom niet ging vieren. Op dat moment knapte er iets in Bella's hart en ging er een lampje bij haar branden.

En terwijl kinderen op niets anders wachten dan cadeaus te krijgen op hun verjaardag, wilde Bella precies het tegenovergestelde. Ze had besloten dat ze om haar verjaardag te vieren geen cadeaus meer voor zichzelf zou vragen, maar voor anderen. Uit dit simpele verzoek is een kleine keten van solidariteit ontstaan en de creatie van geschenkdozen die bekend staan ​​als "Bella's verjaardagsdozen".

Advertisement

Het 7-jarige meisje doet samen met haar moeder slingers, ballonnen, kaarsen, bordjes, glazen en nog veel meer in een doos, allemaal handige ingrediënten om een ​​klein droomfeestje te organiseren.

"Ik heb meer geluk dan andere klasgenoten. - zei het meisje - Toen ik hoorde dat ze hun verjaardag niet konden vieren, voelde ik me verdrietig en besloot ik dat ik iets moest doen. Ik wil een beetje van mijn verjaardag met anderen delen ". Zowel de ouders van het kind als haar leerkrachten zijn erg trots op haar. Ze zeiden dat Bella altijd een hartelijk en zeer genereus kind is geweest, maar ze hadden niet verwacht dat ze zo ver zou gaan.

Haar verhaal is zo beroemd geworden op internet dat velen hebben besloten om samen te werken aan haar project, zodat het kan uitbreiden. Op deze manier zal het mogelijk zijn om veel meer verjaardagsdozen in te pakken om ze uit te delen, niet alleen op haar school, maar ook in andere instellingen en structuren die minder bedeelde kinderen opvangen.

Dank je wel Bella, dat je ons eraan helpt herinneren dat vrijgevigheid een belangrijk aspect van ons leven is, en veel succes voor de toekomst van je project!

Advertisement