x
8 maanden oud kind verdwijnt in het…
Hij behaalt zijn derde PhD op 89-jarige leeftijd: Een 88-jarige grootvader begeleidt zijn kleindochter elke dag naar school en wacht op haar als ze uit school komt: hier leeft hij voor

8 maanden oud kind verdwijnt in het niets, vervolgens vinden reddingswerkers hem de volgende dag veilig en wel in een veld

26 Maart 2022 • Door Janine
4.113
Advertisement

Niguel Jackson is een 8 maanden oude baby die plotseling in het niets leek te zijn verdwenen. De moeder ging in een duidelijke staat van verwarring naar de brandweerkazerne om hulp te vragen: ze had medische hulp nodig, maar waarschuwde tegelijkertijd de brandweer dat haar kind alleen was. Toch zei de familie van de vrouw dat de baby bij haar was toen ze het huis verliet om naar de kazerne te gaan. Waar was de kleine Niguel gebleven?

Gelukkig heeft de baby, ondanks dat hij pas 8 maanden oud was, het overleefd en werd hij de volgende dag veilig en wel gevonden.


INFANT FOUND SAFE Today, Baton Rouge Police Officers in collaboration with the Baton Rouge Fire Department, Parish...

Pubblicato da Baton Rouge Police Department su Mercoledì 16 marzo 2022

De moeder van de kleine Niguel Jackson ging de brandweerkazerne binnen en vroeg om hulp: de vrouw had onmiddellijk medische hulp nodig en die liet niet lang op zich wachten. Op dat moment legde de vrouw echter meteen aan de brandweerlieden uit dat haar 8 maanden oude baby ergens alleen was. Iedereen was gealarmeerd en begon een officiële zoektocht in het veld, zowel door de lucht als over land. De familie van de vrouw meldde, na te zijn gecontacteerd, dat Niguel bij zijn moeder was toen de vrouw het huis verliet. Niemand wist waar Niguel was.

Het onderzoek ging onverminderd door, met de vrees dat de temperaturen drastisch zouden dalen als de zon onderging. De kleine Niguel bleek echter een sterk kind te zijn en werd veilig en wel gevonden in een veld in Louisiana. Het kind werd onmiddellijk naar het ziekenhuis gebracht voor controles, die geen problemen aan het licht brachten: Niguel was rustig en in goede gezondheid.

Er werd geen aanklacht ingediend tegen de moeder die haar baby blijkbaar naar een veilige plaats wilde brengen en er werd duidelijk gemaakt dat het incident uitsluitend plaatsvond vanwege de medische problemen waaraan de vrouw leed - medische problemen waarvoor de vrouw werd behandeld.

De angst van iedere ouder is juist die van het uit het oog verliezen van zijn kind en machteloos zijn tegenover dit soort gebeurtenissen. Angst en spanning nemen het over, omdat we niet weten wat er gebeurt: wat als de kleine in gevaar is? Wat als iemand hem ontvoerd heeft? Wat als hij gewond is geraakt en geen hulp kan krijgen? Kortom, geen enkele ouder zou ooit in een dergelijke situatie mogen verkeren en we zijn blij dat Niguel veilig en wel thuis is.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt