Ze nodigt een dakloze man uit voor een etentje en wordt verliefd op hem: nu hebben ze 2 kinderen en staan ​​ze op het punt te trouwen

Janine

24 Maart 2022

Ze nodigt een dakloze man uit voor een etentje en wordt verliefd op hem: nu hebben ze 2 kinderen en staan ​​ze op het punt te trouwen
Advertisement

De liefde komt wanneer je het het minst verwacht en dit is misschien wat Jasmine Grogan ervaarde toen ze zich realiseerde dat Macauley Murchie de man van haar leven was. Een toevallige ontmoeting die aanvankelijk niets aankondigde van wat er zou gebeuren tussen Jasmine en Macayley. Hij bedelde bij de uitgang van een supermarkt, maar weigerde Jasmine's geld aan te nemen, ondanks zijn hulp bij het inladen van de boodschappen in de auto. Omdat ze geen geld wilde aannemen, besloot Jasmine hem uit te nodigen voor een etentje, een uitnodiging die hij zeker niet zou afslaan. Geen van beiden wist dat hun paden elkaar weer zouden kruisen... of misschien wel!

Advertisement
TikTok / jasminegrogan1

TikTok / jasminegrogan1

Je doet niet elke dag een goede daad zoals die van Jasmine, die een dakloze man uitnodigde voor een etentje om hem terug te betalen voor zijn vriendelijkheid en hem in zekere zin te helpen weer op de been te komen. Die avond at Jasmine samen met Macauley, die, hoewel hij de uitnodiging aannam, zich een beetje ongemakkelijk voelde in de nieuwe context. Tijdens deze gelegenheid leerden de twee elkaar beter kennen, pratend over hun leven, en ontdekten dat ze het heel goed met elkaar konden vinden. Jasmine kon haar nieuwe vriend niet meer op straat laten slapen, dus besloot ze een ​​hotelkamer voor hem te betalen waar hij eindelijk zou slapen op een echt bed met een dak boven zijn hoofd. Ook kocht het meisje een mobiele telefoon voor hem om contact te houden.

TikTok / jasminegrogan1

TikTok / jasminegrogan1

Jasmine kon de man die ze net had ontmoet en waar ze zoveel voor had gedaan niet uit haar hoofd krijgen. Niet in staat om weerstand te bieden, besloot ze haar hart te volgen en opnieuw contact met hem op te nemen om hem weer te kunnen zien. Ze maakte van de gelegenheid gebruik om hem nieuwe kleren te brengen en hem bij haar thuis uit te nodigen. De twee brachten weer een mooie avond door en beiden realiseerden zich dat er iets bijzonders tussen hen ontstond.

"Hij bleef uiteindelijk veel langer dan de nacht waar we verliefd op elkaar werden. Ik wist dat hij de ware voor mij was, hij was zo aardig", aldus Jasmine op haar TikTok-account.

Advertisement
TikTok / jasminegrogan1

TikTok / jasminegrogan1

Sinds die dag is hun vriendschap veranderd in iets meer en nu, na jaren, staan ​​de twee op het punt te trouwen. 

Macauley vond een baan; hij scheerde zijn lange baard af en besloot weer op het goede spoor te komen nadat hij de liefde had gevonden. “Nu hebben we 2 kinderen, we zijn nog steeds samen en we zijn heel gelukkig. Macauley is de beste vader ter wereld en ook de meest geweldige vriend die ik me kan wensen. Hij vroeg me ten huwelijk en natuurlijk zei ik ja”, zei Jasmine.

TikTok / jasminegrogan1

TikTok / jasminegrogan1

Uit een goede daad, die iedereen had kunnen doen, veranderde Jasmine voor altijd haar lot en dat van een ander persoon, met wie ze onverwrikbaar verbonden is. Mensen als Jasmine geloven dat alles met een reden gebeurt en dat haar leven onvermijdelijk verbonden zou zijn met dat van Macauley: "Nu kan ik mezelf niet meer zonder hem voorstellen."

Een prachtig liefdesverhaal, zo een dat bijna alleen in films voorkomt!

Advertisement