Een 88-jarige grootvader begeleidt zijn kleindochter elke dag naar school en wacht op haar als ze uit school komt: hier leeft hij voor - BekijkDezeVideo.nl
x
Een 88-jarige grootvader begeleidt zijn…
8 maanden oud kind verdwijnt in het niets, vervolgens vinden reddingswerkers hem de volgende dag veilig en wel in een veld Ze haat de verlovingsring die ze heeft gekregen en vraagt ​​haar vriend om hem terug te geven:

Een 88-jarige grootvader begeleidt zijn kleindochter elke dag naar school en wacht op haar als ze uit school komt: hier leeft hij voor

26 Maart 2022 • Door Janine
1.448
Advertisement

De liefde van een grootvader, of een grootmoeder, voor kleinkinderen is grenzeloos: ze zouden alles doen om hun kleinkinderen een plezier te doen en ervoor te zorgen dat ze veilig zijn! Dit staat buiten kijf en degenen die ondanks hun hoge leeftijd nog veel energie hebben, laten dat heel goed zien. Eliodoro Maciel Centurión, bijvoorbeeld, is een 88-jarige man die, hoewel hij zijn hele leven het slachtoffer is geweest van een reeks ongelukkige gebeurtenissen, nog steeds de wil en de kracht heeft om zich nuttig te voelen en zijn kleindochter te beschermen. De oude man brengt het kind elke dag naar school en wacht op haar bij de uitgang om haar naar huis te brengen! Eliodoro vindt het heerlijk om op deze manier voor haar te zorgen en zijn toewijding is niet onopgemerkt gebleven, ook omdat de oude man niet echt haar grootvader is.


Eliodoro Maciel Centurión is een 88-jarige man die in Paraguay woont en van alles heeft meegemaakt: helaas heeft hij niet altijd een gelukkig leven gehad. Zijn 88 jaren werden namelijk gekenmerkt door zeer intens verdriet, waaronder het voortijdige verlies van zijn vrouw slechts 3 jaar na hun huwelijk. De vrouw werd het slachtoffer van een agressie en kwam om het leven na het verschrikkelijke incident. De man is nooit hertrouwd en heeft, zoals begrijpelijk, nooit een eigen gezin gesticht. Jaren later zien we hem echter nog steeds vol energie als hij zijn 7-jarige kleindochter naar school begeleidt. Natuurlijk zijn de twee niet echt biologische verwanten, maar dat doet er niet toe - de band die hen verenigt is precies zoals tussen een grootvader en kleindochter.

Het enige dat Eliodoro interesseert, is dat zijn achterkleindochter veilig op school aankomt en zich ook veilig voelt als ze naar huis gaat. Loreley Roa, een 25-jarige vrouw, bevestigde dat haar zusje, Genesis, niet de directe kleindochter van Eliodoro is, juist omdat hij nooit een gezin heeft kunnen stichten, maar de oudoom van haar moeder is.

Eliodoro leed na de dood van zijn vrouw nog meer verdriet, waaronder de onderdrukking van zijn broer, met wie hij niet overweg kon. Bij een andere gelegenheid werd hij opgelicht door een man die hem op straat bedroog om documenten te ondertekenen. Kortom, Eliodoro heeft een hoop ellende meegemaakt, maar hij heeft het geluk dat hij een "kleindochter" heeft om voor te zorgen. Gelukkig woont hij nu bij Loreley en de kleine Genesis.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt