Een stel besluit voor de lol een DNA-test te doen en ontdekken dat ze neef en nicht zijn

Janine image
door Janine

01 April 2022

Een stel besluit voor de lol een DNA-test te doen en ontdekken dat ze neef en nicht zijn
Advertisement

Ben je ooit in de verleiding gekomen om een ​​DNA-test te doen om iets meer over je verleden te weten te komen? Soms doen sommige mensen dat. Bijvoorbeeld in het geval van adoptie om de identiteit van de echte ouders te weten, in andere alleen om meer te weten te komen over hun stamboom.

Iets soortgelijks werd gedaan door de hoofdrolspelers van dit verhaal. Voor hen begon het allemaal als een spel, maar het werd iets serieuzer.

via Reddit

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Enige tijd geleden plaatste een man zijn verhaal op Reddit, waar hij zei dat hij zijn vrouw voor de lol een DNA-test had gegeven.

Gebruiker @u/PM_MeMyPassword zei: "Mijn vrouw en haar zus wilden wat meer weten over hun Europese afkomst, dus besloot ik ze een DNA-test te geven. Mijn vrouw en ik zijn onlangs getrouwd. We komen uit eerdere huwelijken en hebben elk 3 kinderen. We ontmoetten elkaar laat, maar we hebben altijd in dezelfde stad gewoond, net als onze families. Toen mijn vrouw de test deed, - vervolgde de man - ontdekten we iets totaal onverwachts. De resultaten benadrukten aspecten die onze families van herkomst met elkaar verbond".

Omdat de situatie niet erg duidelijk was, deed het paar nader onderzoek in het laboratorium en vroeg haar moeder om uitleg. De vrouw bekende dat ze verontrustende waarheden te weten was gekomen over haar verleden en beetje bij beetje kwamen de banden die het paar verenigden aan de oppervlakte. Wat hebben ze uiteindelijk ontdekt? Dat ze neef en nicht zijn.

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Het had hun relatie kunnen beïnvloeden, maar gelukkig heeft de liefde dat obstakel overwonnen. Het paar bleef bij elkaar, ondanks hun recente ontdekking.

Het verhaal, gepubliceerd op Reddit, kreeg een zeer hoog aantal views en vooral veel reacties. Velen hebben verteld dat ze een soortgelijke situatie hebben meegemaakt en ontdekt hebben dat ze een gemeenschappelijke oorsprong en verwanten hebben met hun partner.

Dat neef en nicht trouwen is niet zo zeldzaam. Soms wordt de relatie tussen twee mensen die tot dezelfde familie behoren zo sterk en diep dat het leidt tot verliefdheid. In dit geval was het een echte verrassing die het dagelijkse leven van het paar gelukkig niet al te veel verstoorde.

En jij? Heb je ooit soortgelijke ervaringen gehad of heb je erover gehoord van vrienden en kennissen? Zo ja, vertel ons je verhaal in de reacties.

Advertisement