Ik ben een moeder van 9 kinderen en mijn tweeling is op verschillende dagen jarig - BekijkDezeVideo.nl
x
Ik ben een moeder van 9 kinderen en…
Ze wordt uitgenodigd voor een etentje bij een vriend, maar aan het eind van de avond vragen ze haar om Ze sluit haar ex-vriend uit van de verloskamer en voorkomt dat hij de naam van de baby kiest nadat ze is verlaten

Ik ben een moeder van 9 kinderen en mijn tweeling is op verschillende dagen jarig

29 Maart 2022 • Door Janine
1.461
Advertisement

Jo Hayhoe is een 38-jarige supermoeder die weet wat het betekent om een ​​"groot gezin" te hebben. De vrouw, woonachtig in Clacton-on-Sea, in Essex (VK), kreeg 9 kinderen met haar man Richard en definieert de omgeving in haar huis als "luidruchtig, maar vol liefde". De nieuwste aanwinsten in de familie zijn Bobby en Blake, een tweeling met een niet onaanzienlijke bijzonderheid: ze zijn op twee verschillende dagen geboren! Het is niet de eerste keer dat we over dit soort verhalen horen, maar Jo had zeker niet verwacht dat dit haar en haar kinderen zou kunnen overkomen.

via: Metro

De kleine Blake werd geboren om 23:57 uur op 7 februari, terwijl zijn broertje Bobby kort daarna werd geboren, om 12:26 uur. Hoewel ze slechts een half uur na elkaar werden geboren, werden de twee baby's technisch gezien op twee verschillende dagen geboren. Voor de moeder is dit een geweldige gelegenheid, want het betekent dat ze hun verjaardag op hun eigen dag kunnen vieren. Voor nu heeft Jo besloten dat ze de datums afwisselt en hun verjaardagen op dezelfde dag viert. Voor haar en haar man zijn het twee kleintjes die zijn geboren na een hele reeks kinderen: Dan, 20, Riley, 17, Emily, 15, Sophie, 14, Jack, 11, Finley, 6 en Teddy, 4. Een grote familie die met veel enthousiasme en liefde reageerde op de geboorte van Bobby en Blake.

Mamas boys 💙💙

Pubblicato da Jo Hayhoe su Mercoledì 24 marzo 2021

Hoewel Jo altijd thuis is bevallen, op de natuurlijke manier en zonder problemen, moest ze dit keer naar het ziekenhuis om Blake en Bobby op de wereld te zetten. De twee baby's werden geboren met 37 weken en hoewel ze vrij snel werden geboren, hadden ze wat problemen: beiden moesten vanwege verschillende oorzaken op de neonatale intensive care blijven. Bobby had een luchtzak in zijn longen, terwijl Blake een lumbaalpunctie moest krijgen. De bevalling in het ziekenhuis en het langere verblijf in de instelling maakten de thuiskomst van de kleine tweeling nog specialer!

Advertisement

"Iedereen vond het geweldig om ze te ontmoeten," zei Jo, die haar huis omschreef als "maniakaal maar vol liefde": "Mijn huis kan soms gek en lawaaierig zijn, maar ik zou het voor niets ter wereld willen ruilen." Natuurlijk is het hebben van een kind niet gemakkelijk, laat staan ​​negen! Jo heeft onderstreept dat ze bijvoorbeeld elke dag een werkelijk aanzienlijke hoeveelheid kleren moet wassen en opvouwen, maar ook dat ze er aan gewend is geraakt. Haar man Richard helpt haar altijd als hij niet aan het werk is en ze zegt blij te zijn moeder te zijn van zo'n groot gezin.

Hoe vermoeiend het soms ook kan zijn, Jo zou niet weten wat te doen zonder haar gezin en was opgetogen toen haar oudste zoon haar op een dag iets moois vertelde: "Dan vertelde me een keer dat het fantastisch is omdat ze zich nooit alleen zullen voelen, en dat was fijn om te horen."

We kunnen dit prachtige gezin alleen maar heel veel geluk wensen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt