Hij wil een wasmachine van 900 dollar kopen, maar de winkelbediende snauwt hem af: "Zoek maar iets dat je je kunt veroorloven" - BekijkDezeVideo.nl
x
Hij wil een wasmachine van 900 dollar…
Drie brandweermannen uit dezelfde kazerne worden op dezelfde dag en in hetzelfde ziekenhuis vader De school informeert de moeder dat een onbekende haar dochter ophaalt, maar zij antwoordt:

Hij wil een wasmachine van 900 dollar kopen, maar de winkelbediende snauwt hem af: "Zoek maar iets dat je je kunt veroorloven"

31 Maart 2022 • Door Janine
10.572
Advertisement

Tegenwoordig lijkt online winkelen verreweg de plaats te hebben ingenomen van dat in winkels, zowel voor het gemak als om te voorkomen dat je met verkopers te maken krijgt die geen oog voor de klant hebben. Gelukkig wordt je meestal met respect behandeld door degenen die de intentie zouden moeten hebben om een ​​verkoop af te ronden, maar de hoofdpersoon van dit verhaal raakte verwikkeld in een onaangename confrontatie. Voordat hij de winkel verliet, nam hij echter wraak: op zijn zachtst gezegd een voldoening gevend moment!

De jonge hoofdrolspeler vertelde zijn verhaal op Reddit, contextualiseerde de episode en wees op de details die zijn vertrek uit de winkel zo episch maakten.

via: Reddit

De man beschreef zichzelf als een 32-jarige die meer op een 23-jarige lijkt; als fotograaf hoeft hij geen pak en stropdas aan, integendeel - hij geeft de voorkeur aan de meest comfortabele outfits die hij kan vinden om de deur uit te gaan. Moraal van het verhaal: degenen die hem niet persoonlijk kennen, denken misschien dat hij nog maar een jongen is, zo niet zelfs een dakloze, zoals hij zelf zijn uiterlijk beschreef. Een ander detail dat hij wilde onderstrepen is dat de betreffende episode zich afspeelde in Nairobi, in Kenia. Maar laten we ter zake komen.

De man moest een wasmachine kopen en hoewel hij een interessant model online had gezien, had hij besloten naar de winkel te gaan waar hij zeker wist dat hij het in het echt kon zien en misschien ter plekke iets kon kopen.

Hij beschreef zelf hij zijn binnenkomst in de winkel met huishoudelijke apparaten: "Ik ging rechtstreeks naar de afdeling voor wasmachines en een van de verkopers kwam naar me toe. Ik was bezig met het controleren van het model dat ik wilde, het openen van de deur van het apparaat, het lezen van de technische gegevens, en nadat hij naar me toe kwam, begonnen we erover te praten."

Nadat hij hem had gevraagd of hij geïnteresseerd was in het kopen van dat specifieke model, dat $900 kostte, vroeg de man of er korting was voor de aankoop in de winkel of iets dergelijks. Vorige maand had hij een rijstkoker gekocht, en hij wist dat de winkel zijn klanten kortingen bood. En wat is er mis met wat geld willen besparen? De jonge man kon het zich veroorloven om dat bedrag uit te geven, maar het was toch een grote uitgave. Hij had de wasmachine hoe dan ook nodig.

Advertisement

Op dat moment kwam er echter een goed gekleed stel binnen die de aandacht van de verkoper trok, die niet aarzelde om zijn huidige cliënt alleen te laten. De jonge man beschreef de scène: "Ik riep hem en zei 'Hé, ik ben nog niet klaar' en hij antwoordde: 'Ik ben nu klanten aan het helpen. Ik kom zo bij je terug. Kijk ondertussen rond of er iets is dat je je kunt veroorloven”.

De man was woedend door zo'n reactie, maar had niet de moed om hem er direct mee te confronteren. Hij benaderde de klantenservice met de vraag om precies dat model wasmachine te kunnen kopen. Het meisje dat naar hem luisterde verwees hem door naar de verkoper van de afdeling "wasmachines", maar de jonge man weigerde door hem te worden geholpen: "Ik vertelde haar dat ik al wist wat ik wilde en dat ik gewoon iemand nodig had om me te helpen met het papierwerk en de betaling", schreef de jongeman. Op dat moment nam het meisje zelf de verkoop voor haar rekening, tot grote ergernis van de verkoper, die zojuist de kans had gemist om 10% commissie op de verkoop te verdienen.

"Toen ik wegging", schreef de jongen, "draaide ik me naar hem toe en zei met een glimlach: 'Ik kon het me veroorloven'. Ik voelde me goed. Het mooiste van het verhaal? Het stel waarvoor hij mij had gedumpt, vertrok zonder iets te kopen!”

Tags: KomischeVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt