x
De school informeert de moeder dat een…
Hij wil een wasmachine van 900 dollar kopen, maar de winkelbediende snauwt hem af: Een jonge moeder moet examen doen maar kan geen oppas vinden: de docent biedt aan op het kind te passen

De school informeert de moeder dat een onbekende haar dochter ophaalt, maar zij antwoordt: "IK was het zonder pruik!"

30 Maart 2022 • Door Janine
6.786
Advertisement

Ouders zouden alles voor hun kinderen doen en het is hun veiligheid die hen het meest zorgen baart. Toen de schooldirectie Shanta belde, die zichzelf "heyshantaqtv" noemt op TikTok, om haar te vertellen dat een onbekende man haar dochter elke dag van school ophaalde, viel ze bijna flauw. Wie zou er niet huiveren bij het idee dat zoiets met hun dochter zou kunnen gebeuren? De wereld zit helaas vol met kwaadwillende mensen en het is moeilijk om anderen te vertrouwen, vooral als de veiligheid van je kinderen op het spel staat.

Gelukkig maakte Shanta in een video duidelijk dat het om een ​​enorm, tragikomisch, misverstand ging.


In de video legde de moeder duidelijk uit wat er gebeurde en hield meer dan vier miljoen gebruikers op het puntje van hun stoel, althans in het eerste deel van de uitleg. De vrouw zei dat ze door de school werd benaderd met een schokkende mededeling: een vreemdeling kwam haar dochter elke dag ophalen van school. Ten eerste benadrukte Shanta dat de school verplicht is haar onmiddellijk te waarschuwen als een verdachte haar dochter benadert of haar van school ophaalt: "Ik heb de school altijd verteld dat als mijn dochter met iemand buiten ons, mijn man en ik, vertrekt, ze onmiddellijk contact met ons moeten opnemen."

Bij het vertellen van het verhaal heeft Shanta een dramatische uitdrukking, erg bezorgd gezien de ernst van het onderwerp, en spreekt ze met een bijna trillende stem omdat ze op dat moment in paniek raakte, zoals elke ouder: "Ik trilde. Mijn hart klopte in mijn keel,” voegde ze eraan toe.

Omdat in dit geval de man in kwestie duidelijk niet de vader van het kind was, voelde de moeder haar benen trillen toen ze werd gebeld. De school gaf haar de beschrijving van de man en ineens begreep Shanta alles. Ze kende die man. Ze kende de persoon die door de schoolautoriteiten werd beschreven: "Hij was lang, een beetje gedrongen, niet in vorm, zijn haar zag er broos uit, hij had een lichte snor."

Shanta vervolgde haar verhaal: "Ik vroeg of ze bewijs hadden. Ze stuurden me een foto. Mijn hart begon te kloppen. Ik begon te snikken. Ik schrok." Wie was die man?

"IK was het!" onthulde Shanta met grote opluchting: "Ik was het zonder mijn PRUIK!". De miljoenen gebruikers die in spanning zaten, barstten in lachen uit en deelden hun plezier. Iedereen vond het jammer dat de school Shanta voor een man had aangezien, maar aan de andere kant voelden ze zich allemaal opgelucht: er was niets ernstigs met haar dochter gebeurd en alles werd met een lach opgelost.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt