Bedrogen en verlaten zonder uitleg, neemt ze wraak op de auto van haar ex: “Aangezien je me hebt geblokkeerd, schrijf ik je hier"

Janine image
door Janine

02 April 2022

Bedrogen en verlaten zonder uitleg, neemt ze wraak op de auto van haar ex: “Aangezien je me hebt geblokkeerd, schrijf ik je hier"
Advertisement

Je zielsverwant ontmoeten is de droom van velen. Dit zou betekenen dat je een persoon vindt waarmee je in harmonie bent, waar je mee kunt praten, uitgaan, een partner die weet hoe te luisteren en de vele behoeften van de ander te begrijpen. Een droom die zou kunnen uitkomen. Helaas is de relatie met een ander niet altijd positief, maar kan het grote of kleine valkuilen verbergen.

Een van de twee partners kan door iets anders worden "afgeleid", in de verleiding komen en een fout maken. Een voorbeeld? Het verraad. Misschien wel de belangrijkste reden waarom twee mensen besluiten uit elkaar te gaan. Degenen die bedrogen zijn, kunnen op vele manieren reageren. Er zijn mensen die huilen tot ze uitgeput zijn, mensen die zichzelf zo druk mogelijk proberen te houden om hun ex te vergeten en mensen die er alles aan doen om op de best mogelijke manier wraak te nemen. De hoofdpersoon van dit verhaal weet er iets van.

via El Manana

Advertisement

Enkele foto's die de merkwaardige wraak van een meisje op haar ex vereeuwigen, zijn op internet verschenen. De afbeeldingen, oorspronkelijk gepubliceerd op Twitter, werden door veel gebruikers gedeeld. Aanvankelijk dachten velen dat het een publiciteitsstunt was, maar blijkbaar is dit niet het geval en gaat het echt om wraak.

“Je hebt een open relatie als je het er allebei over eens bent. Als dat het geval was, had ik het van tevoren moeten weten. Aangezien je me op alle communicatiekanalen hebt geblokkeerd, schrijf ik je hier." Dit zijn de woorden van een vrouw die, omdat ze geen mogelijkheid meer had om contact op te nemen met haar ex, een manier vond om hem te laten weten wat ze dacht. Blijkbaar zou haar vriend, nadat hij haar had bedrogen, ook besloten hebben om alle vormen van communicatie met haar te beëindigen. Geen mogelijkheid om hem via berichten te contacteren of te bellen, maar een groot verlangen om stoom af te blazen. Daarom besloot ze een bericht op zijn auto achter te laten.

Als je denkt aan het klassieke briefje op de voorruit, heb je het mis. Het meisje ging namelijk verder. Ze koos voor een onuitwisbare boodschap met verf op de carrosserie van de auto. Haar ex-vriend zou op geen enkele manier kunnen doen alsof hij het niet had gezien.

Advertisement
Piqsels - Not the actual photo

Piqsels - Not the actual photo

Sinds de foto's op internet circuleren, is er een zeer groot aantal views, shares en reacties geweest die in het voordeel van het meisje zijn. Velen zeiden dat dit het minste was dat ze kon doen. Niet alleen had hij haar bedrogen, maar hij had haar geblokkeerd zonder uitleg te geven, hoe had ze dan moeten reageren?

Waarschijnlijk vond ze een briefje niet voldoende. Het had nat kunnen worden in de regen of weggeblazen door de wind, een meer drastische oplossing die de ontvanger zeker zou hebben bereikt, was de beste oplossing.

Een twijfelachtige keuze: een daad van vandalisme is misschien niet de beste oplossing om een ​​probleem op te lossen, ondanks het feit dat er sprake is van onvolwassen en onjuist gedrag door haar ex.

Wat vind jij? Wat zou jij gedaan hebben als je dit meisje was? Laat het ons weten in de reacties.

Advertisement