Ze is woedend als ze erachter komt dat haar vader en stiefmoeder hun jongste dochter dezelfde naam zullen geven als zij

Janine image
door Janine

07 April 2022

Ze is woedend als ze erachter komt dat haar vader en stiefmoeder hun jongste dochter dezelfde naam zullen geven als zij
Advertisement

Een vrouw is woedend geworden op haar vader en stiefmoeder over een ietwat bizarre keuze met betrekking tot de naam van hun jongste dochter. Het lijkt misschien een onderwerp van discussie dat niets te maken heeft met de volwassen dochter van de man, maar dat is het wel. De vrouw legde in een bericht op Reddit uit dat ze werd geboren toen haar ouders net van het lyceum kwamen; de keuze van haar naam viel op "Helena Jesse", aangezien haar vader destijds zijn oma en vader had verloren. De vrouw heet daarom Helena Jesse, maar ze heeft de achternaam van haar moeder. Haar vader is daarna hertrouwd met een andere vrouw en heeft vier kinderen met haar. Raad eens hoe hij zijn jongste dochter zou willen noemen? Helena Jesse. Precies: dezelfde naam die hij zijn eerste dochter vele jaren geleden gaf.

via Reddit

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Helena Jesse senior was zo boos toen ze het absurde nieuws hoorde. Aanvankelijk waren de relaties zeer ontspannen, zowel met haar vader als met haar stiefmoeder. De vrouw was zelf ook in verwachting en had met haar stiefmoeder afgesproken dat ze een feest zouden organiseren voor hun toekomstige kinderen. De kleintjes zouden immers tegelijkertijd geboren zijn, dus het zou leuk geweest zijn om het samen met de familie te vieren. Maar toen Helena Jesse erachter kwam dat haar vader en stiefmoeder hun dochter dezelfde naam zouden geven als zij, ging ze tekeer. De vrouw legde uit: "Ik heb mijn vader gebeld en hij legde uit dat hij die twee namen in de familie wil houden en dat onze namen toch anders zullen zijn omdat ik de achternaam van mijn moeder heb, terwijl zijn dochter die van hem zal hebben."

"Ik probeerde hem te vertellen dat die naam al voor mij was gebruikt en dat hij mijn naam niet kon stelen", vervolgde de vrouw.

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

De woede was zo groot dat de vrouw uiteindelijk het feestje afzegde dat de twee families samen zouden vieren, of beter gezegd - ze verhinderde dat haar vader en stiefmoeder aanwezig waren! De vrouw onthulde namelijk dat haar beslissing de familie had verdeeld: haar stiefmoeder was duidelijk van streek omdat ze van het feest werd verbannen, terwijl haar moeder aan haar kant stond.

Het commentaar van de gebruikers liet niet lang op zich wachten en velen bleken aan de kant van Helena Jesse te staan: "Ja, de hele zaak is een beetje verdacht, het lijkt erop dat je vader een heruitgave van je wil... dezelfde naam en tweede naam bovendien. Nee".

En jij, wat vind jij ervan?

Advertisement