Gezinshond waarschuwt ouders voor mishandeling van hun kind (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

02 Juli 2023

Gezinshond waarschuwt ouders voor mishandeling van hun kind (+ VIDEO)
Advertisement

Een van de grootste zorgen van nieuwe ouders is om hun geliefde kinderen toe te vertrouwen aan vertrouwde mensen: om werk of andere redenen kan het gebeuren dat ze niet in staat zijn om voor hun kinderen te zorgen. Scholen zijn over het algemeen "voldoende" waar kinderen vanaf jonge leeftijd naartoe gaan, waardoor het nut van een veilige plek wordt gecombineerd met hun vrije tijd en leren. Maar als we het over baby's hebben? Van wezens die nog maar een paar maanden oud zijn?

Als ouders af en toe iemand nodig hebben om voor hen te zorgen - en mochten ze niet de beschikking hebben over familie en vrienden - dan zouden ze gedwongen zijn hun toevlucht te nemen tot een bekende figuur: die van de oppas. Maar kunnen we in deze gevallen echt gerust zijn? Laten we er samen achter komen.

via Nypost

Advertisement
Gezinshond waarschuwt ouders voor mishandeling van hun kind (+ VIDEO) - 1

Benjamin en Hope Jordan, een stel uit Carolina, vertelden over hun ervaring: ze hadden iemand nodig die voor hun 7 maanden oude zoontje Finn kon zorgen. Omdat ze niemand kenden die ze vertrouwden, baseerden ze zich op de curricula van de mensen die voor die delicate taak solliciteerden en op de indruk die ze hadden van de verschillende kandidaten.

Uiteindelijk viel hun keuze op een jong meisje van 22, Alexis Khan. Het stel had haar achtergrond nauwkeurig gecontroleerd en niets verontrustends aan de vrouw gevonden, dus namen ze haar aan.

Vijf maanden later was de sfeer in huis echter nogal vreemd geworden... er hing spanning in de lucht en slechts één wezen had het opgemerkt.

Advertisement

Hun trouwe hond Killian: een kruising tussen een labrador en een Duitse herder. Finns ouders waren achterdochtig geworden door de reacties van de viervoeter te observeren: hij was zenuwachtig en begon vaak te blaffen, wat zeer ongebruikelijk was aangezien het paar het dier omschrijft als lief en volgzaam.

Maar toen realiseerden ze zich dat de "stemming" van de hond alleen veranderde in de aanwezigheid van de babysitter... Killian gromde woest en plaatste zijn lichaam vaak tussen de 22-jarige en de kleine. Een nogal ongebruikelijke houding die het stel meteen achterdochtig maakte tegenover het meisje. Dus besloten ze een trucje uit te halen.

Ze verstopten een van hun smartphones in de woonkamer, onder een bank, en begonnen te registreren. De audio die door het mobiele apparaat werd vastgelegd, schokte hen: Alexis vloekte zonder enige terughoudendheid en wendde zich tot het kind door tegen hem te schreeuwen en de ouders hoorden zelfs geluiden die te wijten waren aan slaan…

Uiteindelijk slaagde het koppel er dankzij de samenwerking met de politie in om de vrouw gevangen te laten zetten: na ruim een ​​jaar gaf ze tijdens een verhoor toe door schuld te bekennen. Wat vind je van dit verhaal?

Source:

Foxnews

Advertisement