Een vrouw verliest haar portemonnee in een theater en vindt deze na 46 jaar terug: hij zit vol herinneringen

Janine image
door Janine

04 April 2022

Een vrouw verliest haar portemonnee in een theater en vindt deze na 46 jaar terug: hij zit vol herinneringen
Advertisement

Heb je ooit iets kostbaars, iets belangrijks verloren waar je niet zonder zou kunnen? Zoals bijvoorbeeld je portemonnee. Het verliezen van dit object dat geld, documenten en verschillende herinneringen aan ons leven bevat, kan een echt drama worden. Ondanks het verlies, is niet gezegd dat je het niet terug zal vinden, en het lot kan ons hierbij helpen.

Op welke manier? Misschien met een onverwachte ontdekking, zelfs na zoveel jaren. Als je het niet gelooft, lees dan dit verhaal.

via Facebook / The Majestic Ventura Theater

Advertisement

Het scenario dat we zojuist hebben beschreven, is wat er is gebeurd met een vrouw die oorspronkelijk uit Californië komt. Ze heet Colleen Distin en in 1975 bracht ze een avond door in het Majestic Theatre in Ventura. Een uitje als alle andere als het niet was gekenmerkt door een onaangename episode: Colleen verloor die avond haar portemonnee.

De vrouw, toen nog heel jong, was naar dat theater gegaan om een ​​filmvertoning bij te wonen. Jammer dat ze, toen ze eenmaal thuis was, zich realiseerde dat ze haar rode portemonnee niet meer had. Colleen nam onmiddellijk contact op met het theater en vroeg het personeel te zoeken. Bij de telefooncentrale verzekerden ze haar dat het schoonmaakbedrijf de volgende dag de zaak zou regelen, maar het werd helaas niet gevonden.

Advertisement

Does anyone know Colleen Distin? While doing some maintenance we have found her wallet. To give you an idea how long ago...

Pubblicato da The Majestic Ventura Theater su Martedì 25 maggio 2021

Zeg echter nooit nooit in het leven, want alles kan gebeuren net als in dit geval en als je denkt dat het niet mogelijk is, wacht dan even.

Het Theater heeft onlangs enkele werkzaamheden gepland. Tom Stevens, een van de werknemers, was op zoek naar een elektriciteitskast toen hij een klein rood voorwerp tegenkwam. Je hebt waarschijnlijk al begrepen waar we het over hebben. Precies, Colleen's oude portemonnee. Het was 46 jaar geleden uit de tas van de vrouw gevallen en verstopt in een gat in de vloer. Toen hij het eenmaal had gevonden, opende Tom het en tot zijn verbazing zag hij dat er verschillende documenten in zaten, waaronder een concertkaartje uit 1973 en een rijbewijs die in 1976 verliep.

Gelukkig zijn er tegenwoordig sociale netwerken en is het opsporen van een persoon, zelfs als deze onbekend is, vrij eenvoudig geworden. Je publiceert gewoon een bericht en de zoekmachine wordt in gang gezet. Zoals de werknemer zelf zei, duurde het maar een paar uur om Colleen op te sporen.

"De portemonnee terug in mijn handen hebben was als een duik in het verleden. - zei de vrouw - Ik herinnerde me niet meer wat er in zat, maar het was leuk om het weer te ontdekken en vele gelukkige momenten uit mijn verleden te herbeleven".

Toen werd de verrassing nog groter. In de portemonnee zat een oude cheque van $200. Tegenwoordig lijkt het misschien niet veel, maar in 1975 was het een flink bedrag, dat de vrouw niet meer kon gebruiken. Het theaterpersoneel nam een ​​belangrijke beslissing om zich te verontschuldigen voor de financiële schade die Colleen had geleden omdat ze het object dat ze bezat niet had gevonden. Ze besloten het verloren geld aan haar terug te geven. Natuurlijk was de waarde van de $200 in de loop der jaren gegroeid, dus kreeg Colleen een cheque van $1000 van het theater.

Zowel dit als de ontdekking waren twee belangrijke momenten voor de vrouw die iedereen bedankte voor de hulp en haar ook de kans gaf om in een bijzondere en onverwachte tijdmachine te stappen.

Advertisement