Medewerker die door zijn baas slecht behandelt wordt zoekt stiekem een ​​andere baan en krijgt een aanbod met een salarisverhoging van $40.000 - BekijkDezeVideo.nl
x
Medewerker die door zijn baas slecht…
Moeder in nood vraagt ​​om hulp via app om eten te bestellen: Dakloze man verandert van uiterlijk dankzij kapper die hij op straat ontmoette: “Ik wil niet meer op die manier leven”

Medewerker die door zijn baas slecht behandelt wordt zoekt stiekem een ​​andere baan en krijgt een aanbod met een salarisverhoging van $40.000

06 April 2022 • Door Janine
5.417
Advertisement

Een gezonde en harmonieuze werkomgeving is ongetwijfeld de sleutel tot een succesvol, samenwerkend en productief team voor de lange termijn. Helaas zijn niet alle ondernemers zo vooruitziend en hechten ze belang aan zo'n brede visie; hierdoor lopen ze het risico dat werknemers gefrustreerd en ongelukkig zijn met hun werk. Het directe gevolg van deze gemoedstoestand is heel relevant en zou een van de eerste zorgen van een "baas" moeten zijn. Op veel werkplekken lijkt het echter dat de enige praktische oplossing is om te vertrekken en een betere baan te vinden. En dat is wat de Reddit-gebruiker "AnonEngineer2676" deed, die zijn werkervaring vertelde om een ​​mening van gebruikers te krijgen.

via: Reddit

Als dingen onhoudbaar worden, hoef je niet koste wat kost te blijven: opgeven en begrijpen dat het tijd is voor een verandering van omgeving is prima. De hoofdpersoon van dit verhaal zei dat hij altijd slecht werd behandeld door zijn baas, zelfs zo erg dat hij angstaanvallen kreeg wanneer hij zijn naam op het scherm van zijn mobiele telefoon zag verschijnen. “Wat wil hij nu weer?” vroeg de medewerker zich dan af: "Hij zal vast tegen me schreeuwen aan de telefoon en klagen over een fout die hij zelf heeft gemaakt."

De beschrijving die de werknemer van zijn baas maakt, is zeker niet de meest vleiende. Allereerst onderwierp hij hem altijd aan nieuwe taken, vaak buiten zijn comfortzone; hij heeft suggesties of verbeteringen die werden voorgesteld door de werknemer nooit aanvaard; hij liet hem vaak buiten zijn werkuren werken en benadrukte ten slotte altijd dat hij blij moest zijn om voor zijn bedrijf te werken en dat hij, zelfs als hij er moeite voor deed, nooit een baan zou vinden die beter dan deze zou zijn. De werknemer, moe van de constante slechte behandeling, bewees uiteindelijk het tegendeel.

De werknemer van het bedrijf had een erg slechte werksituatie, dus besloot hij dat hij zou proberen te veranderen. Hoewel zijn tirannieke baas zijn capaciteiten probeerde te kleineren, had de man verschillende sollicitatiegesprekken gedurende ongeveer een maand en ontving hij uiteindelijk 10 vacatures. Onder hen beloofden de meest aantrekkelijke hem een ​​jaarinkomen dat ver boven zijn huidige salaris lag (ongeveer $40.000 meer per jaar) en vooral een werkgever die hem respecteerde en behandelde als een normaal persoon. Kortom, de man tekende gewillig het aanbod van deze nieuwe baan en bereidde zich voor op het nemen van zijn ontslag.

Veel gebruikers suggereerden dat hij pas ontslag zou nemen als hij absolute zekerheid zou hebben dat hij onvoorwaardelijk was aangenomen bij de andere baan, maar over het algemeen betuigden ze hun solidariteit met de werknemer en wensten hem veel succes.

Het is niet gemakkelijk om uit een mensonterende werksituatie te komen, maar het is noodzakelijk om de situatie weer onder controle te krijgen zodat alles ten goede verandert.

Tags: Verhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt