Ze wordt nooit uitgenodigd voor de etentjes van de familie van haar man: om wraak te nemen komt ze “als verrassing" in het restaurant

Janine image
door Janine

11 April 2022

Ze wordt nooit uitgenodigd voor de etentjes van de familie van haar man: om wraak te nemen komt ze “als verrassing" in het restaurant
Advertisement

Het is mogelijk om je levenspartner te kiezen, maar zijn familie helaas niet. Er zijn mensen die minder geluk hebben dan anderen en die geconfronteerd worden met zeer vijandige en uitputtende gezinssituaties. De vrouwelijke hoofdrolspeler van dit verhaal vertelde bijvoorbeeld haar ervaring op Reddit, waardoor iedereen behoorlijk verbaasd en met een heel duidelijk idee over de gebeurtenissen achterbleef. De vrouw schreef dat ze bijna nooit wordt uitgenodigd voor de etentjes van de familie van haar man en dat ze blijkbaar ook de enige is die deze behandeling binnen de familie ondergaat: de vrouwen van de broers van haar man nemen in feite altijd deel aan deze maandelijkse bijeenkomsten.

Op een avond besloot de vrouw wraak te nemen.

via Reddit

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Als de vrouw schrijft dat ze bijna nooit wordt uitgenodigd voor de familiediners van haar man, die traditioneel een keer per maand worden gehouden, bedoelt ze dat de man haar zelf het volgende vertelt: "Ik ga naar het familiediner. Je kunt beter niet meekomen”. De vrouw weet echter heel goed dat de echtgenotes van de broers van haar man altijd naar deze familiebijeenkomsten gaan: waarom zou ze uitgesloten moeten worden? Het is duidelijk dat de vrouw haar man verschillende keren heeft gezegd dat ze aan de etentjes wilde deelnemen en verschillende keren kregen de twee te maken met lange discussies, totdat de vrouw besloot actie te ondernemen:

"Ongeveer een week geleden ging mijn man naar een familiediner waarvoor ik niet was uitgenodigd. Ik was erg boos, dus die dag belde ik en maakte een reservering in het restaurant waar ze naartoe gingen. Mijn man verliet het huis niet wetende van mijn reservering, en ik verliet het huis 15 minuten na hem."

De vrouw vervolgde haar verhaal: "Ik zat aan een tafel waar ik zijn familie niet kon zien. Dus ik stond op alsof ik naar de wc ging en liep langs hen heen. Ze waren er allemaal, inclusief de vrouwen van zijn broers... Mijn man keek geschrokken en vroeg me wat ik daar deed. Ik vertelde hem dat ik zin had in een biefstuk, dus ging ik er een eten in het restaurant."

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

De schoonmoeder beschuldigde de vrouw zelfs van het onderbreken van hun diner. Eenmaal thuis was de man woedend op zijn vrouw vanwege de slechte indruk die ze hem had gegeven. Maar wat was het probleem? Een Reddit-gebruiker pikte enkele details op die de vrouw in haar originele publicatie had geschreven en wees op de reden voor de uitsluiting van de vrouw. Blijkbaar zat het probleem in de huidskleur - de vrouw was de enige met een donkere huidskleur. De gebruiker in kwestie benadrukte het racistische karakter van de hele familie van haar man en adviseerde haar om een ​​dergelijke relatie niet voort te zetten. De meeste Reddit-gebruikers kozen de kant van de vrouw, die begon te begrijpen dat haar man misschien al lang geleden een point of no return met haar had gemaakt.

Wat denk jij ervan?

Advertisement