"Ik was een studente en ik had geen geld meer voor eten": ze accepteert 16 afspraakjes, alleen om te kunnen eten

Janine image
door Janine

14 April 2022

"Ik was een studente en ik had geen geld meer voor eten": ze accepteert 16 afspraakjes, alleen om te kunnen eten
Advertisement

Iedereen die een periode op de universiteit heeft doorgebracht, weet dat het regelen van de financiën niet eenvoudig is. Vaak zijn het de ouders die achter een student staan, zij zijn degenen die hun kind helpen met een maandelijks bedrag dat zal worden gebruikt voor voedsel, boeken, collegegeld, huur en alle andere te maken kosten. Er zijn er ook die besluiten om naast hun studie een bijbaantje te nemen.

En wie dat niet doet? Wat doe je dan om vooruit te komen? Er zijn mensen die een heel origineel idee hebben gehad om het probleem op te lossen, vooral met betrekking tot voedsel. Laten we dit unieke verhaal samen bekijken.

via Mirror

Advertisement
mccall_brock/Tik Tok

mccall_brock/Tik Tok

TikTok-gebruiker @mccall_brock deelde een video over haar ervaring. Het meisje bekent dat ze tijdens haar studie een ongebruikelijke truc heeft gebruikt om ten minste één maaltijd per dag te krijgen. Volgens berichten zou ze zich in een tijd van moeilijkheden om te kunnen eten hebben geregistreerd op een datingsite. Denk je dat de twee niets met elkaar te maken hebben? Helaas heb je het mis, en we zullen je uitleggen waarom.

Misschien omdat ze haar ouders niet om meer geld wilde vragen, kwam het meisje op het idee om uitnodigingen voor etentjes te accepteren van mensen die ze op de datingsite ontmoette om te kunnen eten. Waar je echt sprakeloos van wordt, is het aantal gemaakte afspraken: 16 in 16 dagen. Een aanzienlijk aantal etentjes in verschillende restaurants waardoor ze zich niet al te veel zorgen hoefde te maken over het gebrek aan geld.

Advertisement
Piqsels - Not the actual photo

Piqsels - Not the actual photo

Het spreekt voor zich dat de views en reacties op de video enorm zijn. Meer dan 1 miljoen mensen zagen het bericht en het ging viraal. De meningen van gebruikers zijn talrijk en allemaal erg tegenstrijdig met elkaar. Er zijn mensen die de genialiteit van het idee steunden en mensen die toegaven min of meer op dezelfde manier en voor een langere tijd te hebben gehandeld.

Maar er waren ook veel mensen die het niet eens waren met de manier van het meisje: "Het zou nooit bij me opkomen om zoiets te doen. Voor mij betekent het mannen gebruiken" - "In plaats van dat te doen, zou je een baan kunnen vinden" -  "Dit is waarom ik nooit een etentje aanbied "- zijn slechts enkele van de opmerkingen van kritiek op het gebaar van de TikToker.

Een bijzondere keuze en ook een beetje twijfelachtig. Maar iedereen is vrij om te doen wat hij of zij goeddunkt en om de dagelijkse problemen op zijn eigen manier op te lossen.

Wat vind jij ervan? Geniaal of geniepig?

Advertisement