Ze kondigt aan haar 9 kinderen aan dat ze weer zwanger is: bijna geen van hen springt op van vreugde

Janine image
door Janine

13 April 2022

Ze kondigt aan haar 9 kinderen aan dat ze weer zwanger is: bijna geen van hen springt op van vreugde
Advertisement

Het nieuws van de geboorte van een kind wekt altijd grote emoties op, meestal van vreugde, bij vrienden en familieleden. Er zijn echter zeldzame gevallen waarin niet alle gezinsleden de komst van een broertje of zusje met een glimlach kunnen accepteren. Janel en Brain zijn de gelukkige ouders van 9 kinderen: een groot gezin dus, waarvan de oudste 28 is en de jongste 5. Toen Janel al haar kinderen liet herenigen met het excuus om een foto te maken, deelde ze het goede nieuws aan hen: ze was weer zwanger! Op het goede nieuws reageerden de kinderen verschillend, maar om eerlijk te zijn, was alleen Sydney, 17, er blij mee en ging haar moeder feliciteren. Voor alle anderen had het nieuws een andere impact.

via TikTok / happiness10timesover

Advertisement
TikTok / happiness10timesover

TikTok / happiness10timesover

De kinderen van Janel en Brain waren niet zo blij met het nieuws dat ze binnenkort 10 broers en zussen zouden worden. De moeder liet ze allemaal bij elkaar komen met het excuus om een ​​mooie familiefoto te maken, maar op het moment van de foto onthulde ze heel belangrijk nieuws: "Glimlach en zeg 'mama is zwanger'!" zo is te horen in de video die ze zelf heeft gepost. De enige die enthousiast is bij het horen van die woorden en een hand voor haar mond houdt, is Sydney, de zeventienjarige dochter, die meteen haar moeder gaat feliciteren: "Ik wist het! Ik wist het!" zegt ze geëmotioneerd tegen haar moeder.

De kinderen van Janel en Brain zijn Skyler, 28, Sam, 22, Spencer, 19, Sydney, 17, Storm, 13, Stella, 11, Steele, 9, Scout, 7, Scarlett, 5 jaar en... de kleine Stone, nog in de baarmoeder van zijn moeder toen de video werd gefilmd en gepubliceerd.

Vanwaar het gebrek aan enthousiasme? De oudere kinderen dachten waarschijnlijk dat ze binnenkort voor een pasgeborene zouden moeten zorgen... alweer! Ook de jongere kinderen hebben dit soort situaties al meegemaakt en zijn waarschijnlijk "bezorgd" om alle aandacht en zorg van hun ouders te moeten delen met een nieuwkomer.

Advertisement
TikTok / happiness10timesover

TikTok / happiness10timesover

De zorgen van deze kinderen zijn daarom begrijpelijk, veel gebruikers hebben dan ook kritiek geleverd op de keuze van deze 46-jarige moeder: "Ik begrijp het nut van het hebben van 10 kinderen niet", schreef iemand, terwijl een ander opmerkte: “ik zou ook boos zijn, ik ben als een tweede ouder in mijn familie en het is eerlijk gezegd vermoeiend.” Kortom, dat bijna geen van hen blij lijkt te zijn met het nieuws van de komst van hun nieuwe broertje, kunnen we hen niet kwalijk nemen. Wat vind jij?

Advertisement