Fopspenen voor volwassenen om angst te verlichten: de nieuwste vondst van een bedrijf - BekijkDezeVideo.nl
x
Fopspenen voor volwassenen om angst…
Zodra hij is aangenomen vraagt ​​hij informatie over het salaris en de werkgever verandert van gedachten: Van vuilnisman wordt hij advocaat:

Fopspenen voor volwassenen om angst te verlichten: de nieuwste vondst van een bedrijf

20 April 2022 • Door Janine
1.627
Advertisement

Alle ouders weten dat voor baby's die fopspenen gebruiken, de aanbevolen leeftijd om er volledig van af te komen binnen de eerste 24 maanden van het leven ligt en in ieder geval niet later dan 2 jaar. Het is algemeen bekend dat de fopspeen voor baby's een vertrouwde metgezel is die op de een of andere manier huilbuien kan verlichten en ze kan “verwennen” in tijden van nood. Misschien wist je het niet (of wilde je het misschien niet weten), maar er is ook zoiets voor volwassenen. Je vraagt ​​je misschien af ​​waarom, aangezien er zoveel moeite wordt gedaan om de kleintjes deze gewoonte af te leren. De waarheid? We weten het niet zeker, maar blijkbaar is er op de markt vraag naar "fopspenen voor volwassenen" om stress en angst te verlichten.

via: Rearz

foto: Pixabay / Not the actual photo

Ben je uit elkaar gegaan na een relatie van 10 jaar? Kun je je ex niet vergeten? Valt de baas op kantoor je lastig? Geen probleem, je kunt wat stress verlichten met een fopspeen voor volwassenen, die op magische wijze sommige van je angsten verdooft en misschien lukt het je om te stoppen met huilen. Hebben we dit echt nodig? Waarschijnlijk niet, maar als er vraag is naar dit soort producten, is het duidelijk dat het leven van veel mensen dagelijks gevuld is met zorgen en angsten die op afstand moeten worden gehouden, net als die van een kind. De functie van de fopspeen voor volwassenen is enigszins ter vervanging van andere gewoontes die, onbewust, dezelfde functie vervullen: bijvoorbeeld nagelbijten of knabbelen aan het uiteinde van een pen. Vanuit psychologisch oogpunt zou de fopspeen ook bij volwassenen nuttig kunnen zijn om een ​​of andere vorm van angst te kalmeren.

foto: Wikimedia

De website van het bedrijf dat deze fopspenen voor volwassenen verkoopt, esthetisch identiek aan die voor pasgeborenen, beweert dat dit hulpmiddel ook geschikt is voor de behandeling van snurken en slaapapneu, evenals een therapeutische trainer voor logopedie en fysiotherapie. We weten nog steeds niet zeker hoe effectief het op elk van deze gebieden kan zijn, maar het feit blijft dat je een set fopspenen kunt kopen voor ongeveer $6.

Had je ooit gehoord van fopspenen voor volwassenen?

Tags: WTFAbsurdVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt