Fopspenen voor volwassenen om angst te verlichten: de nieuwste vondst van een bedrijf

Janine image
door Janine

20 April 2022

Fopspenen voor volwassenen om angst te verlichten: de nieuwste vondst van een bedrijf
Advertisement

Alle ouders weten dat voor baby's die fopspenen gebruiken, de aanbevolen leeftijd om er volledig van af te komen binnen de eerste 24 maanden van het leven ligt en in ieder geval niet later dan 2 jaar. Het is algemeen bekend dat de fopspeen voor baby's een vertrouwde metgezel is die op de een of andere manier huilbuien kan verlichten en ze kan “verwennen” in tijden van nood. Misschien wist je het niet (of wilde je het misschien niet weten), maar er is ook zoiets voor volwassenen. Je vraagt ​​je misschien af ​​waarom, aangezien er zoveel moeite wordt gedaan om de kleintjes deze gewoonte af te leren. De waarheid? We weten het niet zeker, maar blijkbaar is er op de markt vraag naar "fopspenen voor volwassenen" om stress en angst te verlichten.

via Rearz

Advertisement
Pixabay / Not the actual photo

Pixabay / Not the actual photo

Ben je uit elkaar gegaan na een relatie van 10 jaar? Kun je je ex niet vergeten? Valt de baas op kantoor je lastig? Geen probleem, je kunt wat stress verlichten met een fopspeen voor volwassenen, die op magische wijze sommige van je angsten verdooft en misschien lukt het je om te stoppen met huilen. Hebben we dit echt nodig? Waarschijnlijk niet, maar als er vraag is naar dit soort producten, is het duidelijk dat het leven van veel mensen dagelijks gevuld is met zorgen en angsten die op afstand moeten worden gehouden, net als die van een kind. De functie van de fopspeen voor volwassenen is enigszins ter vervanging van andere gewoontes die, onbewust, dezelfde functie vervullen: bijvoorbeeld nagelbijten of knabbelen aan het uiteinde van een pen. Vanuit psychologisch oogpunt zou de fopspeen ook bij volwassenen nuttig kunnen zijn om een ​​of andere vorm van angst te kalmeren.

Advertisement
Wikimedia

Wikimedia

De website van het bedrijf dat deze fopspenen voor volwassenen verkoopt, esthetisch identiek aan die voor pasgeborenen, beweert dat dit hulpmiddel ook geschikt is voor de behandeling van snurken en slaapapneu, evenals een therapeutische trainer voor logopedie en fysiotherapie. We weten nog steeds niet zeker hoe effectief het op elk van deze gebieden kan zijn, maar het feit blijft dat je een set fopspenen kunt kopen voor ongeveer $6.

Had je ooit gehoord van fopspenen voor volwassenen?

Advertisement