Moeder doet nagellak op de voeten van haar tweelingdochters: “Ik kon ze niet uit elkaar houden”

Janine image
door Janine

14 April 2022

Moeder doet nagellak op de voeten van haar tweelingdochters: “Ik kon ze niet uit elkaar houden”
Advertisement

Opvoeden is vaak een lastige opgave. En als het lot wil dat de kinderen een tweeling of meerlingen zijn, dan nemen de moeilijkheden toe. We hebben het niet over moeilijkheden bij het beheren, aangezien elk kind zijn eigen behoeften heeft en bijgevolg moet een ouder ervoor zorgen dat hieraan wordt voldaan. Waar we het over hebben is het probleem met het belangrijkste kenmerk van een tweeling: identiek zijn. Hieruit vloeit in veel gevallen de moeilijkheid en bijna de onmogelijkheid voort om de eigen kinderen te herkennen.

De moeder over wie we je gaan vertellen, weet er alles van. In zulke gevallen moet je je fantasie gebruiken en iets verzinnen om de baby’s te herkennen en te onderscheiden. Laten we samen de truc van deze vrouw ontdekken.

via The Sun

Advertisement
Lacei Ramirez/TikTok

Lacei Ramirez/TikTok

Dit is Lacei Ramirez, een jonge vrouw die onlangs moeder is geworden van een prachtige tweeling. De geboorte van haar kinderen vervulde haar hart met vreugde, maar het zorgde ook voor problemen voor haar. Lacei kon haar twee dochters niet uit elkaar houden.

In een video op haar Tik Tok-pagina vertelt de moeder hoe ingewikkeld het is om te begrijpen wie wie is van de tweeling. In de post schrijft ze: "Ik had niet gedacht dat een tweeling echt zo identiek zou kunnen zijn. We bestelden identificerende enkelbandjes, maar totdat ze arriveren, vertrouwen we op geverfde teennagels."

Je leest het goed. De ouders besloten de nagels van de tenen van de tweeling te kleuren met nagellak in verschillende kleuren. Alleen op deze manier konden ze ze in het begin onderscheiden.

Advertisement
Lacei Ramirez/TikTok

Lacei Ramirez/TikTok

In een zeer korte tijd ging de post het web over en werd bijna 1 miljoen keer bekeken. Het is duidelijk dat zo'n groot aantal gebruikers dat de video zag, werd gevolgd door een stortvloed aan reacties. Veel van deze mensen waren ouders van een tweeling en gaven toe zeer vergelijkbare technieken te hebben gebruikt om hun kinderen te herkennen.

"Ik heb de ziekenhuis-armbandjes een tijdje bewaard." - verklaarde een moeder - "Zoek naar een herkenningsteken op hun huid" - antwoordde een ander. Lacei reageerde op veel opmerkingen en zei dat het fijn is om te weten dat ze niet de enige is met een soortgelijk probleem en ook dat ze sinds hun geboorte probeert een moedervlek of een ander teken op het lichaam te vinden om onderscheid tussen haar meisjes te maken, maar ze kan er geen een vinden. Dan zijn er die ook hebben verklaard dat ze gefascineerd zijn door de gedachte alleen al dat er echt mensen in de wereld bestaan ​​die in alle opzichten identiek aan elkaar zijn.

Maar er was ook iemand met een heel ander uitgangspunt. Een vrouw, die een tweeling is, schreef namelijk: "Ik ben een tweeling en soms gebeurde het dat mijn moeder me twee keer liet eten omdat ze me niet van mijn zus onderscheidde en ze zich niet herinnerde dat ze me al te eten had gegeven".

Kortom, of het nu aan de kant van de tweeling in de eerste persoon is, of aan de kant van de ouders, het is niet altijd gemakkelijk om met twee volledig identieke mensen om te gaan. Onbedoelde verwarring ligt op de loer en dit zou ons kunnen misleiden. Dus hou je ogen open en let op de details!!

Advertisement