Haar vriend ligt in de ambulance maar ze wil het wachtwoord van zijn mobieltje: "Ik moet zien of je me hebt bedrogen" (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

15 April 2022

Haar vriend ligt in de ambulance maar ze wil het wachtwoord van zijn mobieltje: "Ik moet zien of je me hebt bedrogen" (+ VIDEO)
Advertisement

Relaties zijn niet gemakkelijk om mee om te gaan, maar je moet het erkennen wanneer de relatie niet langer constructief is, maar precies het tegenovergestelde. De waarschuwingssignalen zijn talrijk, maar allereerst is er de ongecontroleerde jaloezie die vaak een van de twee partners achtervolgt. In Cali, een stad in Colombia, waren we getuige van een scène van jaloezie met tragikomische trekjes: een jonge vrouw probeerde het wachtwoord van de mobiele telefoon van haar vriend te bemachtigen, terwijl hij op een ambulancebed lag, klaar om naar het ziekenhuis te worden vervoerd. De jongeman had duidelijk behandeling nodig, maar de eerste gedachte van zijn vriendin was om zijn mobiele telefoon te pakken en toegang te krijgen tot zijn informatie.

via Twitter / miguelAPalta

Advertisement
Twitter / miguelAPalta

Twitter / miguelAPalta

Als je vriend in een ambulance moet worden vervoerd, zal je eerste zorg zeker niet zijn om zijn mobiele telefoon te pakken en zijn privé-berichten te gaan lezen. Als dat zo is, zou je weten dat er iets in je relatie niet helemaal goed gaat.

Wanneer jaloezie zo krampachtig wordt, is het duidelijk dat je in een giftige relatie zit waarin het beter zou zijn om de relatie te beëindigen. De scène die werd gefilmd en vervolgens op Twitter werd gepost, in Cali, in Colombia, toont een meisje dat het niet kan schelen dat haar vriend net een ongeluk heeft gehad: haar enige gedachte is erachter te komen wat het paswoord is van zijn telefoon, zodat ze eventuele berichten met andere vrouwen kan controleren. Het meisje was namelijk bang om bedrogen te worden en wilde alles verifiëren door toegang te krijgen tot de mobiele telefoon van haar vriend.

Advertisement

Tussen geschreeuw en gedrang door, op zo'n delicaat moment, werd de jonge vrouw uit de ambulance gehaald en hevig bekritiseerd door alle aanwezigen. Het leek alsof het meisje zichzelf niet kon beheersen, haar geschreeuw en agressief gedrag waren zo extreem. Ze wilde koste wat kost voorkomen dat de ambulance vertrok. Toen de ambulancebroeders haar uiteindelijk uit het voertuig trokken, bleef ze schreeuwen en schopte ze zelfs tegen het wiel van het voertuig. Op dat moment slaagde een politieman erin haar in de boeien te slaan.

De geest van dit meisje leek volledig vertroebeld op het moment dat ze besloot prioriteit te geven aan het paswoord van haar vriend, zonder zich zorgen te maken over zijn gezondheidstoestand. Waarom zouden twee mensen bij elkaar blijven als de gezondheid van de ander niet langer belangrijk is? Bovendien kan jaloezie geen rechtvaardiging zijn voor de agressie van een vrouw. Hopelijk beseffen ze allebei dat ze in een doodlopende relatie zijn beland.

Advertisement