Een arme vader wordt gefotografeerd terwijl hij het geld telt dat hij in de loop der jaren heeft gespaard om schoenen voor zijn zoon te kopen - BekijkDezeVideo.nl
x
Een arme vader wordt gefotografeerd…
Mijn schoonmoeder beschuldigt me van het bedriegen van mijn man omdat onze dochter is geboren met blauwe ogen

Een arme vader wordt gefotografeerd terwijl hij het geld telt dat hij in de loop der jaren heeft gespaard om schoenen voor zijn zoon te kopen

18 April 2022 • Door Janine
16.217
Advertisement

Een ouder wil altijd het beste voor zijn kind, ook al staan ​​de sociale en economische omstandigheden van sommige gezinnen het vaak niet toe om grote geschenken te geven. Misschien is dit de reden waarom de foto's van een vader die schoenen voor zijn zoon kocht door met munten te betalen, snel viraal gingen. Op de afbeeldingen die in 2019 zijn gepubliceerd door de Facebook-pagina "Philippine Trends and News", zien we een man met een gezicht getekend door de tijd en de moeilijkheden van het leven, die één voor één de munten telt die hij zorgvuldig voor dat moment lijkt te hebben bewaard. Gebruikers overlaadden hem natuurlijk met lof en wezen op de prachtige band die bestaat tussen een vader en een zoon.

De arme man op deze foto's heeft veel medeleven en empathie gewekt bij al die gebruikers die de grote offers hebben erkend die hij lijkt te hebben ondergaan om een ​​eenvoudig paar schoenen voor zijn zoon te kopen. Op de foto's, vermoedelijk gemaakt door de verkoper van de winkel, kun je een glimp opvangen van het exacte moment waarop de man al het geld telt dat hij tot dat moment heeft weten te sparen: hij wist dat hij zijn zoon niet zou teleurstellen en dat hij een ​​paar schoenen voor hem zou kopen.

Zodra de handeling van het tellen van alle munten is voltooid, wordt de uitdrukking van tevredenheid op het gezicht van de man van onschatbare waarde. Een bijzonder moment dus voor zowel de vader als de zoon.

De post was ongelooflijk succesvol, ook dankzij het bijschrift dat erbij stond:

"Jongens, laten we hem beroemd maken! Deze vader kocht de schoenen van zijn zoon met het geld dat hij een paar jaar had gespaard. Er verschijnt een glimlach op zijn gezicht terwijl hij de munten telt aan de kassa... hij glimlacht omdat hij de schoenen die zijn zoon hoopte te hebben heeft gekocht. Zolang hij leeft, zal hij er alles aan doen om zijn kinderen gelukkig te maken en we willen zijn verhaal delen. Je bent een geweldige vader! We wensen je het allerbeste, dat je nog meer zegeningen mag hebben in je leven. "

Advertisement

De reactie van de gebruikers liet natuurlijk niet op zich wachten: "God zegene deze man en elke andere ouder die zijn kind zo waardeert en die al het mogelijke opoffert om hen vreugde te brengen. Dit is liefde in zijn ware vorm. Complimenten”.

Het is duidelijk dat deze man veel liefde voelt voor zijn zoon en zijn gebaar heeft veel mensen ontroerd.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt