Schoonmoeder boekt eersteklas vlucht voor iedereen behalve haar schoondochter: het meisje voelt zich vernederd en vertrekt niet - BekijkDezeVideo.nl
x
Schoonmoeder boekt eersteklas vlucht…
Hij vindt de auto van de buurman geparkeerd voor zijn voordeur: hij neemt wraak door hem te vernietigen met een bijl Bruidegom is ontroerd als hij de vrouw ontmoet die leeft dankzij het hart van zijn overleden broer

Schoonmoeder boekt eersteklas vlucht voor iedereen behalve haar schoondochter: het meisje voelt zich vernederd en vertrekt niet

17 April 2022 • Door Janine
7.058
Advertisement

Het organiseren van een vakantie met familie kan voor- en nadelen hebben. Het is namelijk niet altijd gemakkelijk dat mensen het met elkaar eens zijn. Of het nu gaat om de bestemming, de tijd van het jaar, het vervoermiddel of een ander detail van een reis, iedereen zal zijn eigen standpunt hebben dat hij wil behouden. En als je een stel bent en een van de twee besluit te vertrekken met de familie van de partner, dan kan het mis gaan.

De hoofdpersoon van ons verhaal bevond zich in een ongemakkelijke en onaangename situatie die, in een post op Reddit, vertelde over de slechte ervaring die ze had vanwege haar vriend en zijn moeder. Laten we eens kijken.

via: Reddit

Gebruiker @NotGoingThank vertelde haar verhaal op het web om haar ongenoegen te uiten en ook om advies te vragen aan de vele mensen die haar woorden zouden hebben gelezen. Het meisje schreef dat ze op vakantie zou gaan met haar vriend en zijn familie. "Toen we op het vliegveld aankwamen - dit zijn haar woorden - realiseerde ik me dat Becky, mijn schoonmoeder, een vliegticket had gekocht voor haar en zes andere mensen in de eerste klas, terwijl ze voor mij een ticket in de tweede klas had gekocht Ik wist dat ze me niet echt leuk vond, maar ik vond dit erg onbeleefd."

Volgens het verhaal had Becky altijd onaardige opmerkingen gemaakt over het werk van de ouders van het meisje en ook over haar opleiding tot verpleegster. Maar laten we er even over nadenken, met al je reisgenoten op het vliegveld aankomen en ontdekken dat je een andere behandeling hebt gekregen, is niet leuk.

"Ik ging in een andere rij staan voor het instappen en ontdekte ook dat ik een vergoeding moest betalen voor mijn bagage. - vervolgde de auteur van de post - Op dat moment merkte ik de tevreden blik van mijn schoonmoeder en mijn vriend die niets deed. Hij kwam geen moment in de buurt om me te helpen. Op een gegeven moment kon ik er niet meer tegen ​​en barstte ik in tranen uit. De medewerker van de luchthaven die mijn ticket afhandelde sprak met me en probeerde me te troosten. Ik legde hem het probleem uit en hij nodigde me uit om niet te vertrekken, omdat die familie me niet geschikt achtte en vooral omdat ze me niet verdienden".

Dankzij deze woorden realiseerde het meisje zich wat er werkelijk aan de hand was en kreeg ze ruzie met zowel haar vriend als haar schoonmoeder. Hij wees op zijn teleurstelling en de onjuistheid die tegen hem werd gebruikt. Dus de jongen werd in zeer korte tijd haar ex. De dagen erna probeerde hij telefonisch contact met haar op te nemen maar niet om zich te verontschuldigen: hij wilde er alleen op wijzen dat anderen tijd en geld had verspild die een vakantie voor haar hadden georganiseerd.

Advertisement

De reacties op de post lieten niet lang op zich wachten en mensen waren unaniem van mening dat het meisje er goed aan had gedaan niet te vertrekken. "De medewerker had gelijk: als je in het vliegtuig zou zijn gestapt, zouden ze je de hele vakantie slecht hebben behandeld. Je hebt het goed gedaan." - schrijft een gebruiker. Een ander herhaalt de eerste met deze woorden: "Nu voel je je naar, je denkt dat je iets belangrijks hebt verloren, maar dat is niet zo en met de tijd zul je het beseffen. Je zult zeker iemand vinden die beter is dan die jongen." Iedereen moedigde het meisje op de een of andere manier aan en vertelde haar dat ze het juiste had gedaan. Die jongen verdiende haar niet, hij was te gehecht aan zijn moeder en zou haar nooit op de eerste plaats hebben gezet.

Een triest verhaal dat laat zien hoe schadelijk familierelaties kunnen zijn. Soms beseffen ouders, schoonouders of broers en zussen niet wat ze doen en welke schade ze kunnen aanrichten in het leven van een dierbare door op een bepaalde manier te handelen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt