Man nodigt de hele familie uit voor een week direct na de geboorte van zijn kind: zijn vrouw is geschokt

Janine image
door Janine

24 April 2022

Man nodigt de hele familie uit voor een week direct na de geboorte van zijn kind: zijn vrouw is geschokt
Advertisement

De geboorte van een kind haalt het leven van twee mensen overhoop. Al tijdens de zwangerschap begin je de eerste tekenen van verandering in het dagelijks leven waar te nemen. Als dan de nieuwe baby arriveert, wordt de situatie op zijn kop gezet. We slapen weinig, we staan op alle uren op, we zijn alert zodat er niets met de baby gebeurt. Om al deze redenen is het misschien niet het beste moment om na te denken over het hebben van gasten in huis. De hoofdpersoon van het verhaal dat we je gaan vertellen is niet dezelfde mening toegedaan. Een echtgenoot die in de allereerste dagen van het leven van zijn zoon besloot zonder eerst met zijn vrouw te overleggen, om de hele familie uit te nodigen om een ​​week in hun huis door te brengen. Je kunt je de reactie van de vrouw wel voorstellen.

Het zou voor geen enkele vrouw gemakkelijk zijn om te denken aan het baren van een baby en de volgende dag een huis vol familieleden te hebben voor een hele week. Laten we eens kijken hoe het ging.

via Reddit

Advertisement
Rawpixel - Not the actual photo

Rawpixel - Not the actual photo

Een 27-jarige getrouwde en kersverse vader vertelde zijn verhaal op Reddit om gebruikers om advies te vragen. In zijn woorden lezen we dat zijn vrouw nog niet bevallen was, maar dat het niet lang meer kon duren, toen hij een confrontatie/botsing had met zijn ouders. De familie klaagde dat het paar tijdens de afgelopen kerstdagen niet kwam opdagen om wat tijd samen door te brengen tijdens de feestdagen. Hij antwoordde toen dat hij openstond voor elk voorstel.

Welnu, dat voorstel dat arriveerde zou zijn vrouw niet blij hebben gemaakt. De ouders van de man stelden voor om een week na de geboorte van de baby naar hen toe te komen en een tijdje te blijven. Zonder blikken of blozen, accepteerde de 27-jarige.

"Toen mijn vrouw me een paar dagen later vertelde over onze organisatie na de geboorte van het kind, - vertelde hij op Reddit - herinnerde ik me de plannen die ik met mijn familie was aangegaan en ik vertelde haar alles. Ze was geschokt. Ik moet erbij zeggen dat ze altijd met iedereen goed heeft kunnen opschieten. We hebben veel tijd samen doorgebracht en alles verliep soepel. Maar in dit geval zei ze meteen dat ik het moest afzeggen.”

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

Zijn vrouw kon niet geloven dat hij misschien had gedacht dat het een goed idee was om mensen meteen na de bevalling thuis uit te nodigen. "Ik antwoordde dat vooral mijn moeder ons een handje had kunnen helpen met het kind. - vervolgde de gebruiker @JosephPeckerjr - Mijn vrouw accepteerde het echter niet en bleef bij haar positie. Aan de andere kant kon ik mijn ouders niet zeggen dat we het weer hadden moeten uitstellen, dan zouden ze beledigd zijn geweest.”

Uit de rest van het verhaal komt een diep onbehagen van de vrouw naar voren, die graag de eerste dagen van het leven van haar zoon had willen gebruiken om aan hem te wennen en een diepe band te creëren, met zijn drietjes. In plaats daarvan zou alles op zijn kop worden gezet en zouden andere mensen tussenbeide komen.

Om deze reden waren er veel twijfels die bij de man opkwamen en, niet in staat om er alleen uit te komen, vroeg hij om advies. De meesten hebben de kant van de vrouw gekozen, met het argument dat de periode na de bevalling geen gemakkelijke tijd is en dat je in een comfortabele en rustige situatie moet zijn.

Wat denk jij? Had hij het bij het verkeerde eind of had de vrouw een oogje dicht kunnen knijpen en de familie van haar man welkom moeten heten?

Advertisement