Haar partner beledigt haar vanwege haar fysieke verschijning, ze verlaat hem en komt weer in vorm: de wraak van een vrouw - BekijkDezeVideo.nl
x
Haar partner beledigt haar vanwege haar…
Hoe volwassenen en kinderen het restaurant verlaten: de beelden in de video van een serveerster Haar ouders laten haar niet slapen na haar nachtdienst: ze willen dat ze wakker wordt om tijd met hen door te brengen

Haar partner beledigt haar vanwege haar fysieke verschijning, ze verlaat hem en komt weer in vorm: de wraak van een vrouw

28 April 2022 • Door Janine
10.333
Advertisement

In de loop van je leven kan het gebeuren dat je de verkeerde mensen ontmoet en ongezonde relaties aangaat, die in staat zijn om mechanismen in gang te zetten die gevaarlijk zijn voor je fysieke en mentale gezondheid. Aan de zijde van bepaalde individuen staan kan het zelfrespect ondermijnen en leiden tot een malaise waaruit het moeilijk is om te ontsnappen. De oplossing bestaat echter en dat is om van jezelf te houden en voor jezelf te zorgen.

Dit is wat een vrouw uit Philadelphia deed, die, nadat ze ongelukkig was met een man die haar niet verdiende, aanzienlijk in gewicht aankwam, totdat ze de kracht vond om te reageren en wraak te nemen op de beste manier: door van zichzelf te houden.

via: Daily Mail

Alvina Rayne, zo heet de vrouw, had geenszins overgewicht toen ze haar ex-vriend ontmoette. De man deed echter niets anders dan haar te beledigen en te kleineren, dus zocht Alvina haar toevlucht in voedsel om troost te vinden en een depressie af te weren.

Ondanks dat ze ongelukkig was, was de vrouw niet in staat om haar partner te verlaten: dus troostte ze zichzelf door steeds meer te eten, wat het na verloop van tijd alleen maar erger maakte.

Toen ze de 120 kilo overschreed, bereikten de beledigingen van haar vriend een hoogtepunt: Alvina werd gedefinieerd als "vuilnis" die niet in staat was om af te vallen en dat geen enkele andere man ter wereld haar ooit zou willen hebben.

Alvina's gezondheid kwam steeds meer in gevaar: ze had ernstige angstaanvallen, hoge bloeddruk en liep het risico op diabetes.

Het was op dat moment dat de vrouw besloot iets te doen, vooral voor haar kinderen. Hoewel haar ex herhaalde dat "niemand haar zou willen en dat ze nooit zou afvallen, zelfs als ze het zou proberen", verzamelde ze al haar kracht en verliet hem definitief.

Op dat moment begon haar wedergeboorte: Rayne begon een ketogeen dieet en vond de juiste motivatie door de woorden van haar voormalige partner in gedachten te houden. "Niemand zal je willen" werd haar mantra, de drang om vast te houden aan het werken aan zichzelf.

Advertisement

Vandaag is Alvina zo'n zestig kilo afgevallen en mooier en gelukkiger dan ooit. Ze is getrouwd met een man genaamd Sascha die haar als een koningin behandelt.

En haar ex-partner? Rayne ontmoette zijn moeder, die na haar te hebben gezien haar zoon vertelde hoe in vorm ze was. Hij nam niet alleen opnieuw contact met haar op, maar vroeg haar om weer bij elkaar te komen. Duidelijk te laat.

Alvina is door haar verhaal en haar motiverende video's een voorbeeld voor veel mensen geworden.

"Ik wil dat anderen weten dat ze hun leven helemaal opnieuw kunnen beginnen", zei ze. "Beseffen dat je de controle hebt over je lichaam en je leven geeft je veel macht."

Een mooie boodschap om in gedachten te houden om de kracht te vinden om te reageren tegenover moeilijkheden.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt