Kind ziet meisje omhuld in mooie lange jurk: "jij bent de sprookjesprinses" (+ VIDEO) - BekijkDezeVideo.nl
x
Kind ziet meisje omhuld in mooie lange…
Echtgenoot bedriegt haar en zij renoveert het huis met zijn kostbare elpees als “vloer”: de wraak van een vrouw Hij krijgt een boete van £65 omdat de schaduw van zijn geparkeerde auto op een gereserveerde plek te zien is

Kind ziet meisje omhuld in mooie lange jurk: "jij bent de sprookjesprinses" (+ VIDEO)

24 April 2022 • Door Janine
1.067
Advertisement

Welk meisje droomt er niet van om haar favoriete prinses minstens één keer in haar leven te kunnen ontmoeten. Als kind is het gemakkelijk om een ​​verhaal te lezen, een tekenfilm te zien en je te identificeren met een prachtig meisje dat onvergetelijke momenten beleeft, misschien gehuld in een lange en mooie jurk. En als we er dan ook de fantasie van de kleintjes aan toevoegen, ontstaat er een perfecte mix om een ​​denkbeeldige reis naar de sprookjeswereld te beginnen.

Maar wie weet of iemand ooit een echte prinses zal ontmoeten. Misschien wel, tenminste zo leek het voor Emory, een meisje dat op een gewone dag even tegenover “haar” prinses stond.


Pubblicato da Tee Taylor su Domenica 30 aprile 2017

Emory is een meisje dat in North Carolina woont. Op een dag was ze samen met haar familie aan het wandelen toen ze iets zag dat haar sprakeloos maakte. Voor haar stond een echte prinses.

In werkelijkheid zag Emory een eenvoudig meisje dat, samen met haar vriend, poseerde voor een paar foto's voor het bal. We weten allemaal hoe belangrijk deze gebeurtenis is in het leven van een tiener, en ook voor Kwani Taylor was dat zo. Reden waarom ze die avond een droomjurk had uitgekozen en droeg. Lang, glanzend en prachtig, had die jurk haar, vooral in Emory's ogen, veranderd in de hoofdpersoon van een sprookje.

De beelden van de ontmoeting tussen Kwani en het meisje zijn vastgelegd in een video die in zeer korte tijd het internet rondging en miljoenen views wist te bereiken. We zien een zeer emotionele Kwani die lacht om op een foto vereeuwigd te worden, maar haar aandacht wordt plotseling getrokken door iets, of liever gezegd, iemand. Voor haar stond Emory, zichtbaar en aangenaam verrast.

Pubblicato da Tee Taylor su Domenica 30 aprile 2017

Het meisje, toen ze eenmaal begreep hoe ver de verbeelding van het kind was gegaan, aarzelde geen moment en kwam naar haar toe. Kwani vroeg haar naam en omhelsde haar en bedankte haar dat ze haar aanzag voor een prinses. Een ontroerend moment en een hele lieve knuffel die Emory een glimlach en grote vreugde bezorgde.

Hoewel wat ze dacht niet echt was, vervulde Emory op dat moment haar droom om een ​​mooie prinses te ontmoeten. Een moment dat, daar zijn we zeker van, zowel in de herinnering van het kleine meisje als in die van Kwani zal blijven bestaan, die, naast de emotie voor het bal, een nog grotere ervoer, en zich even de hoofdrolspeelster van een sprookje voelde.

Het is waar dat kinderen met hun oneindige puurheid van ziel onverwachte en wonderbaarlijke emoties weten te geven.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt