Voor de eerste keer in het vliegtuig met hun jonge zoon, geven ze de passagiers van tevoren een briefje met hun verontschuldigingen - BekijkDezeVideo.nl
x
Voor de eerste keer in het vliegtuig…
Vader wordt woedend als de juf hem wil dwingen om alle klasgenoten van zijn zoon uit te nodigen voor de verjaardag Echtgenoot bedriegt haar en zij renoveert het huis met zijn kostbare elpees als “vloer”: de wraak van een vrouw

Voor de eerste keer in het vliegtuig met hun jonge zoon, geven ze de passagiers van tevoren een briefje met hun verontschuldigingen

25 April 2022 • Door Janine
5.225
Advertisement

Reizen met kinderen is niet altijd gemakkelijk. Ze hebben hun behoeften, ze moeten af en toe bewegen en kunnen zichzelf niet "controleren" zoals volwassenen. Natuurlijk komt dergelijk gedrag door leeftijd en gebrek aan ervaring, maar we kunnen de kleintjes niet iets kwalijk nemen van iets waarvan ze zich niet eens bewust zijn. De onverdraagzaamheid en het onvermogen om lang in dezelfde situatie te blijven is iets dat vooral verergert als je een reis per vliegtuig tegemoet gaat.

En als ons kind oncontroleerbare driftbuien begint te krijgen, wat zouden andere passagiers dan kunnen denken en zeggen? In theorie niets, juist vanwege wat we zojuist hebben gezegd, maar dit is niet altijd het geval. Reden waarom de ouders waarover we je gaan vertellen, hebben besloten om op voorhand in te grijpen. Laten we eens kijken wat ze bedacht hebben.


Omdat ze voor het eerst met hun 10 maanden oude zoon gingen vliegen, namen deze twee ouders, uit angst voor verschillende grillen en huilbuien, voorzorgsmaatregelen. Zoals een passagier op dezelfde vlucht op Twitter plaatste, hebben de twee zakjes met snoep en een briefje aan alle passagiers uitgedeeld.

"Hallo! Mijn naam is Bruno en ik ben 10 maanden oud. Het is mijn eerste vlucht en ik zal proberen zo lief mogelijk te zijn, maar als ik me geïrriteerd voel of mijn oren pijn doen en ik klaag, bied ik bij voorbaat mijn excuses aan. Mijn ouders hebben dit zakje met snoepjes klaargemaakt voor het geval u tijdens de vlucht een "concert" moet aanhoren. Ik hoop dat dit nuttig zal zijn om uw reis aangenamer te maken. Bedankt!". Met deze woorden, alsof het door het kind zelf was geschreven, gaven een moeder en vader een bericht aan hun reisgenoten.

Indirect vroegen ze elk van hen om tolerant te zijn en niet te boos te worden als hun zoontje tijdens de vlucht huilde. Velen hebben gereageerd op de post en waarderen het gebaar van de twee. Anderen, die hetzelfde deden, benadrukten dat de ouders van het kind zich niet verplicht hadden moeten voelen jegens anderen. Als een kind een driftbui heeft omdat hij niet tegen een lange vliegreis kan, is dat niemands schuld.

Je moet tolerant zijn in alle situaties, of in ieder geval in die situaties die het verdienen, zoals deze. Soms zijn volwassenen de eersten die niet stil kunnen zitten, laat staan ​​een kind. Zorg dus dat je niet te chagrijnig wordt.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt