Voor de eerste keer in het vliegtuig met hun jonge zoon, geven ze de passagiers van tevoren een briefje met hun verontschuldigingen

Janine image
door Janine

25 April 2022

Voor de eerste keer in het vliegtuig met hun jonge zoon, geven ze de passagiers van tevoren een briefje met hun verontschuldigingen
Advertisement

Reizen met kinderen is niet altijd gemakkelijk. Ze hebben hun behoeften, ze moeten af en toe bewegen en kunnen zichzelf niet "controleren" zoals volwassenen. Natuurlijk komt dergelijk gedrag door leeftijd en gebrek aan ervaring, maar we kunnen de kleintjes niet iets kwalijk nemen van iets waarvan ze zich niet eens bewust zijn. De onverdraagzaamheid en het onvermogen om lang in dezelfde situatie te blijven is iets dat vooral verergert als je een reis per vliegtuig tegemoet gaat.

En als ons kind oncontroleerbare driftbuien begint te krijgen, wat zouden andere passagiers dan kunnen denken en zeggen? In theorie niets, juist vanwege wat we zojuist hebben gezegd, maar dit is niet altijd het geval. Reden waarom de ouders waarover we je gaan vertellen, hebben besloten om op voorhand in te grijpen. Laten we eens kijken wat ze bedacht hebben.

Advertisement

Omdat ze voor het eerst met hun 10 maanden oude zoon gingen vliegen, namen deze twee ouders, uit angst voor verschillende grillen en huilbuien, voorzorgsmaatregelen. Zoals een passagier op dezelfde vlucht op Twitter plaatste, hebben de twee zakjes met snoep en een briefje aan alle passagiers uitgedeeld.

"Hallo! Mijn naam is Bruno en ik ben 10 maanden oud. Het is mijn eerste vlucht en ik zal proberen zo lief mogelijk te zijn, maar als ik me geïrriteerd voel of mijn oren pijn doen en ik klaag, bied ik bij voorbaat mijn excuses aan. Mijn ouders hebben dit zakje met snoepjes klaargemaakt voor het geval u tijdens de vlucht een "concert" moet aanhoren. Ik hoop dat dit nuttig zal zijn om uw reis aangenamer te maken. Bedankt!". Met deze woorden, alsof het door het kind zelf was geschreven, gaven een moeder en vader een bericht aan hun reisgenoten.

Advertisement
Wikimedia - Not the actual photo

Wikimedia - Not the actual photo

Indirect vroegen ze elk van hen om tolerant te zijn en niet te boos te worden als hun zoontje tijdens de vlucht huilde. Velen hebben gereageerd op de post en waarderen het gebaar van de twee. Anderen, die hetzelfde deden, benadrukten dat de ouders van het kind zich niet verplicht hadden moeten voelen jegens anderen. Als een kind een driftbui heeft omdat hij niet tegen een lange vliegreis kan, is dat niemands schuld.

Je moet tolerant zijn in alle situaties, of in ieder geval in die situaties die het verdienen, zoals deze. Soms zijn volwassenen de eersten die niet stil kunnen zitten, laat staan ​​een kind. Zorg dus dat je niet te chagrijnig wordt.

Advertisement