Ze beweert een 44-jarige oma te zijn, maar iedereen denkt dat ze liegt over haar leeftijd - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze beweert een 44-jarige oma te zijn,…
Tweelingzussen trouwen met tweelingbroers en gaan in hetzelfde huis wonen Vader wordt woedend als de juf hem wil dwingen om alle klasgenoten van zijn zoon uit te nodigen voor de verjaardag

Ze beweert een 44-jarige oma te zijn, maar iedereen denkt dat ze liegt over haar leeftijd

25 April 2022 • Door Janine
30.375
Advertisement

De wereld van sociale media en in het algemeen het internet kan helaas het perfecte toevluchtsoord zijn voor diegenen die koste wat kost hun mening willen uiten, ongeacht de gevoelens van andere mensen. Achter het toetsenbord en de schermen zitten in feite nog steeds mensen van vlees en bloed, die net zo gevoelig zijn voor ongepaste opmerkingen en kritiek als ieder ander wanneer ze worden geconfronteerd met een nare opmerking. Op internet lijkt het echter veel makkelijker om je over te geven aan negatieve oordelen, zonder al te veel stil te staan ​​bij de gevolgen. Gelukkig kon Claire McGougan ironisch en vastberaden reageren op degenen die haar ervan beschuldigden te liegen in haar video's. De Schotse vrouw is een 44-jarige jonge grootmoeder, maar niemand lijkt haar leeftijd te geloven of het feit dat ze al oma is.


Het is gemakkelijk om gemeenheid en jaloezie te zien van mensen die al hun frustratie online uitstorten, maar gelukkig liet Claire McGougan zich niet kisten. De jonge grootmoeder pronkte met haar zeer sterke Schotse accent om te reageren op alle opmerkingen van de haters die haar beschuldigen te liegen over haar leeftijd. Claire is 44, bijna 45, en is nu al een super-grootmoeder! Sommige van haar meer dan 55.000 volgers lijken echter niet al te overtuigd en laten geen kans voorbijgaan om haar te beledigen en haar niet serieus te nemen.

Als reactie plaatste Claire een video waarin ze haar kleinzoon van een paar maanden vasthoudt: "Ja, ik ben een 100% oma. Ik hou van hem, hij is het beste wat me is overkomen! Ik ben gelukkig, gelukkig!”, merkte de jonge grootmoeder op.

Aan degenen die beweren dat ze er veel jonger uitziet dan haar leeftijd en dat ze bijgevolg geen grootmoeder kan zijn, antwoordt Claire oprecht: "Alleen de huid van mijn gezicht is glad, verder heb ik een volkomen normaal lichaam."

Advertisement

Het is duidelijk dat Claire zich graag jeugdig kleedt, maar wat is het probleem? Veel gebruikers hebben haar aangemoedigd en ondersteund en bekritiseerden de roddels: "Je bent mooi, ik denk dat mensen gewoon jaloers zijn". En nogmaals: "Iedereen wil zonder twijfel een fascinerende oma als jij hebben".

Desalniettemin was de discussie over Claire's echte leeftijd gevarieerd: er zijn mensen die dachten dat ze nog geen 40 was en er zijn mensen die haar zelfs boven de 50 schatten. Claires antwoord liet echter niet lang op zich wachten en zette iedereen op zijn plaats. Ik word in juli 45... op de 3e mogen jullie me, als je wilt, een verjaardagskaart sturen!".

Wat te zeggen, jaloezie is gewoon verschrikkelijk!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt