Ze beweert een 44-jarige oma te zijn, maar iedereen denkt dat ze liegt over haar leeftijd

Janine image
door Janine

25 April 2022

Ze beweert een 44-jarige oma te zijn, maar iedereen denkt dat ze liegt over haar leeftijd
Advertisement

De wereld van sociale media en in het algemeen het internet kan helaas het perfecte toevluchtsoord zijn voor diegenen die koste wat kost hun mening willen uiten, ongeacht de gevoelens van andere mensen. Achter het toetsenbord en de schermen zitten in feite nog steeds mensen van vlees en bloed, die net zo gevoelig zijn voor ongepaste opmerkingen en kritiek als ieder ander wanneer ze worden geconfronteerd met een nare opmerking. Op internet lijkt het echter veel makkelijker om je over te geven aan negatieve oordelen, zonder al te veel stil te staan ​​bij de gevolgen. Gelukkig kon Claire McGougan ironisch en vastberaden reageren op degenen die haar ervan beschuldigden te liegen in haar video's. De Schotse vrouw is een 44-jarige jonge grootmoeder, maar niemand lijkt haar leeftijd te geloven of het feit dat ze al oma is.

via TikTok / clairemcgougan6

Advertisement
TikTok / clairemcgougan6

TikTok / clairemcgougan6

Het is gemakkelijk om gemeenheid en jaloezie te zien van mensen die al hun frustratie online uitstorten, maar gelukkig liet Claire McGougan zich niet kisten. De jonge grootmoeder pronkte met haar zeer sterke Schotse accent om te reageren op alle opmerkingen van de haters die haar beschuldigen te liegen over haar leeftijd. Claire is 44, bijna 45, en is nu al een super-grootmoeder! Sommige van haar meer dan 55.000 volgers lijken echter niet al te overtuigd en laten geen kans voorbijgaan om haar te beledigen en haar niet serieus te nemen.

Advertisement
TikTok / clairemcgougan6

TikTok / clairemcgougan6

Als reactie plaatste Claire een video waarin ze haar kleinzoon van een paar maanden vasthoudt: "Ja, ik ben een 100% oma. Ik hou van hem, hij is het beste wat me is overkomen! Ik ben gelukkig, gelukkig!”, merkte de jonge grootmoeder op.

Aan degenen die beweren dat ze er veel jonger uitziet dan haar leeftijd en dat ze bijgevolg geen grootmoeder kan zijn, antwoordt Claire oprecht: "Alleen de huid van mijn gezicht is glad, verder heb ik een volkomen normaal lichaam."

TikTok / clairemcgougan6

TikTok / clairemcgougan6

Het is duidelijk dat Claire zich graag jeugdig kleedt, maar wat is het probleem? Veel gebruikers hebben haar aangemoedigd en ondersteund en bekritiseerden de roddels: "Je bent mooi, ik denk dat mensen gewoon jaloers zijn". En nogmaals: "Iedereen wil zonder twijfel een fascinerende oma als jij hebben".

TikTok / clairemcgougan6

TikTok / clairemcgougan6

Desalniettemin was de discussie over Claire's echte leeftijd gevarieerd: er zijn mensen die dachten dat ze nog geen 40 was en er zijn mensen die haar zelfs boven de 50 schatten. Claires antwoord liet echter niet lang op zich wachten en zette iedereen op zijn plaats. Ik word in juli 45... op de 3e mogen jullie me, als je wilt, een verjaardagskaart sturen!".

Wat te zeggen, jaloezie is gewoon verschrikkelijk!

Advertisement