Man gooit de taart in het gezicht van zijn vrouw op de trouwdag: ze vraagt ​​de volgende dag de scheiding aan - BekijkDezeVideo.nl
x
Man gooit de taart in het gezicht van…
Bruid besluit haar huwelijk in het ziekenhuis te vieren om haar grootvader, haar enige vaderfiguur, naast haar te hebben

Man gooit de taart in het gezicht van zijn vrouw op de trouwdag: ze vraagt ​​de volgende dag de scheiding aan

26 April 2022 • Door Janine
4.764
Advertisement

Voor de meeste mensen is de trouwdag een van de mooiste dagen. Een droom wordt bekroond, je verenigt je met je geliefde en beleeft droommomenten omringd door de genegenheid van dierbaren. Maar niet altijd verloopt alles goed. Precies. In feite kan het op de trouwdag van een paar ook gebeuren om getuige te zijn van de manifestatie van het slechtste deel van de mensen.

Is het jou nooit overkomen? Nou, dan had je geluk en de juiste mensen om je heen. De bruid die de hoofdpersoon van dit verhaal is, denkt er anders over en we zullen je vertellen waarom.

via: Mirror

De echtgenoot is gekozen, de datum ook, een onberispelijke organisatie, tradities die gerespecteerd worden, kortom alles is klaar voor een onvergetelijke dag, op één ding na. We weten niet of je ooit hebt gehoord van de mode van het moment op het gebied van bruiloften. Het lijkt erop dat, naast traditionele gewoonten zoals het gooien van het boeket of iets dergelijks, het gooien van de taart in het gezicht van de echtgenoten erg populair is.

Dat klopt. Blijkbaar geven bij de recepties van tegenwoordig de echtgenoten elkaar niet alleen een stuk taart om de diepe vereniging en de uitwisseling en wederzijdse hulp te symboliseren, maar het gaat nog verder. Het paar zou na dit romantische moment ook de bruidstaart op het gezicht van hun partner moeten “drukken”.

De hoofdpersoon van dit verhaal heeft dit soort gewoontes nooit gewaardeerd en heeft haar toekomstige echtgenoot altijd gesmeekt om haar dergelijke martelingen te besparen. Waarom zou je tenslotte het kapsel en de make-up van een vrouw verpesten op de dag dat ze zich een echte prinses voelt?

In ieder geval had haar vriend haar verzekerd dat hij niets zou doen en haar verzoek zou respecteren. Maar helaas was dit niet het geval. Volgens wat de bruid op internet vertelde, greep haar man haar bij haar nek en drukte de taart in haar gezicht. De vrouw bekende aan claustrofobiete lijden en hier last van te hebben gehad toen ze werd omhuld in biscuitgebak, crème en slagroom. Dit, in combinatie met het feit dat haar man niet naar haar had geluisterd, veroorzaakte een kortsluiting waardoor ze woedend werd.

Advertisement

De dag na de ceremonie verbrak ze de relatie met haar nieuwe echtgenoot en vroeg ze de echtscheiding aan. De meeste van haar familieleden en vrienden zeiden haar om er goed over na te denken, zich niet te laten meeslepen door de teleurstelling en te proberen hem te vergeven. Maar ze heeft niet het gevoel dat ze het kan. Reden waarom ze geen contact meer heeft met de man en de definitieve scheiding heeft aangevraagd.

De belangrijkste reden is niet zozeer de taart zelf, maar de onmogelijkheid, volgens haar, om iemand te kunnen vertrouwen die haar tegenover een kleinigheidje zonder slag of stoot heeft "verraden". Veel gebruikers die haar verklaring lazen, waren het met haar eens en adviseerden haar haar man te verlaten. Deze vrouw kwam echter in grote moeilijkheden omdat ze aan de ene kant van haar partner houdt, maar aan de andere kant hem sceptisch bekijkt.

Wat vind jij?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt