Ze krijgt geen alimentatie: ze neemt wraak door het gesprek met haar ex op internet te publiceren

Janine image
door Janine

10 Januari 2023

Ze krijgt geen alimentatie: ze neemt wraak door het gesprek met haar ex op internet te publiceren
Advertisement

Liefde is een van de sterkste gevoelens ter wereld, maar daarom is het niet gezegd dat het eeuwig duurt. Er zijn bijvoorbeeld koppels die na een lange tijd samen beseffen dat ze niet langer dezelfde sensaties voelen en dat ze de relatie niet kunnen voortzetten. Dan gaan ze scheiden, een moment dat al moeilijk is wanneer je met z'n tweeën bent, maar dat bijna onoverkomelijk wordt als er kinderen zijn.

Wat zeker is, is dat geen van beide ouders ooit mag vergeten dat ze ouders zijn en altijd de behoeften van hun kind voorop stellen. Wat blijkbaar niet is gebeurd in het verhaal dat we je gaan vertellen. In dit geval was het een vader die in de schijnwerpers belandde.

via Andrea Hernández/Facebook

Advertisement

Andrea Hernández is een jonge moeder die problemen heeft ondervonden in haar relatie met haar ex en de vader van haar zoon vanwege de alimentatie. De vrouw “ontmaskerde” het oneerlijke gedrag van de man in een bericht op haar Facebook-account.

Op de afbeelding heeft de jonge vrouw het gesprek tussen haar en haar ex vereeuwigd waarin hem wordt gevraagd om de betaling van de wekelijkse vergoeding. In totaal was hij haar volgens Andrea's beweringen slechts 500 pesos schuldig, ongeveer 25 euro, die hij niet had overgemaakt. Daarom drong ze er bij hem op aan, maar hij antwoordde met de vraag een paar dagen te wachten en dat hij het binnen korte tijd zou geven.

Advertisement

Ay no amigos usen condon porfaa😂😂porque ay gente que se le hace mucho 500 pesos de manutención por semana pero si tiene para traer celular nuevo y andar de fiesta 😂😂😂😂😂no lo etiqueto porque me bloqueo🤭😂

Pubblicato da Andrea Hernández su Domenica 27 novembre 2022

Dit maakte deze moeder echter woedend, zo erg zelfs dat ze haar ex-partner vertelde het te lenen, omdat ze het geld nodig had. Niet tevreden, besloot ze het te delen met haar vrienden op social media. Velen hebben gezegd dat ze solidair met haar zijn en proberen haar in deze zaak te steunen zodat de vader meer verantwoordelijkheid neemt.

Verhalen als deze zetten ons altijd aan het denken en vestigen de aandacht op situaties die tegenwoordig niet ongewoon zijn. Het komt namelijk vaak voor dat een stel besluit uit elkaar te gaan omdat er geen gevoelens meer zijn, er geen begrip meer is, maar de kinderen blijven bij hen allebei en eenieder moet zijn verantwoordelijkheid blijven nemen. Niet alleen voor de eerlijkheid tussen de twee ouders, maar ook en vooral om te voorkomen dat de gevolgen van het einde van een relatie op de schouders van de kleintjes terechtkomen. 

Wat denk jij ervan?

Advertisement