Hij verliest zijn portemonnee in een taxi en krijgt hem 7 jaar later terug: er ontbrak nog geen cent

Janine image
door Janine

28 April 2022

Hij verliest zijn portemonnee in een taxi en krijgt hem 7 jaar later terug: er ontbrak nog geen cent
Advertisement

Ben je je portemonnee weleens kwijtgeraakt? Als het antwoord ja is, weet je heel goed hoe vervelend het kan zijn en hoeveel problemen er kunnen ontstaan. Het verliezen van zo'n voorwerp betekent in feite niet alleen het verlies van het geld dat erin zit, maar ook en vooral van de documenten. De aanvankelijke pech zou echter gecompenseerd kunnen worden als de persoon in kwestie in korte tijd de portemonnee zou kunnen vinden en dus alles terug heeft. Als dit direct gebeurt, goed, anders verlies je alle hoop en nemen de inspanningen bij het zoeken naar het voorwerp af.

Maar soms zijn er uitzonderingen die de regel bevestigen en kan het gebeuren dat na lange tijd de portemonnee wordt gevonden. Met alle inhoud? Bijna onmogelijk, maar niet voor de man waar we je over gaan vertellen. Na 7 jaar vond hij zijn in een taxi verloren portemonnee terug met alles er nog in. Geloof je het niet? We leggen uit hoe het ging.

via Mirror

Advertisement

đź‘‹đź‘‹đź‘‹ WELL DONE TO THIS HONEST CABBIE - MAN GETS WALLET FULL OF CASH BACK SEVEN YEARS AFTER HE LOST IT IN A TAXI IN...

Pubblicato da PHTM - Private Hire & Taxi Monthly su Martedì 26 aprile 2022

Andy Evans is een 45-jarige man uit Wythenshawe die een paar dagen geleden een pakje bij hem thuis zag bezorgen. Toen hij het opendeed, vond hij binnenin een bruine leren portemonnee waar hij even van versteld stond.

Toen hij zag wat er in zat, kwam alles weer terug: 7 jaar geleden, na het bijwonen van een concert in Manchester in 2015, was de man zijn portemonnee kwijtgeraakt in een taxi en had hij terecht alle hoop verloren om het te vinden. Stel je de situatie voor: iedereen zou zijn ogen niet geloven, maar Andy had toch echt het oude verloren voorwerp in handen.

"Dat kan niet! Ik geloofde het niet, ik kon het niet geloven. - zei de 45-jarige - Ik dacht niet meer aan die portemonnee en het kostte me zelfs enige tijd om me het hele verhaal te herinneren. Toen het eindelijk in mijn geheugen terugkwam, belde ik mijn broer en vertelde hem wat er zojuist was gebeurd. Hij begreep meteen wat ik bedoelde, want die avond had hij me wat geld geleend, omdat ik niets meer had”.

Advertisement
Stocksnap - Not the actual photo

Stocksnap - Not the actual photo

Wat zeker is, is dat, toen ze dit verhaal hoorden, veel van Andy's kennissen zijn woorden niet geloofden. Hoe konden ze ook, gezien de "abnormale" situatie waarin onze hoofdrolspeler zich bevond. Bovendien was het werkelijk ongelooflijke niet zozeer dat de portemonnee zelf werd afgeleverd, maar dat alle inhoud - bankbiljetten, kaarten, munten - erin zaten alsof de tijd 7 jaar geleden had stilgestaan. 

Maar de verrassingen voor Andy waren nog niet voorbij. Samen met het pakje met de portemonnee en al zijn inhoud, zat er ook een briefje bij waarin deze woorden waren geschreven: "Deze portemonnee is gevonden in een oude taxi. Het lijkt mij dat alles erin zit en ik hoop dat je al je persoonlijke spullen vindt. Ik wens je het beste. Een taxichauffeur uit Manchester.”

Pikrepo - Not the actual photo

Pikrepo - Not the actual photo

Natuurlijk schreef Andy meteen een bedankje naar het e-mailadres dat op het briefje stond. Hij probeerde ook de vriendelijke taxichauffeur een beloning te geven, maar hij weigerde en antwoordde dat hij het niet gedaan had om een ​​beloning te krijgen, maar alleen om het juiste te doen. "Ik heb hem gevraagd om samen koffie te drinken. - zei Andy - ik wil hem persoonlijk ontmoeten en hem de hand schudden".

We weten niet of deze man in zijn opzet is geslaagd, maar van één ding zijn we zeker: zulke gebaren geven ons moed en geven ons de kans om te hopen op een betere wereld. Heb je ooit een soortgelijke en ongelooflijke situatie meegemaakt?

Advertisement