"Mijn man en ik slapen in aparte kamers": een vrouw legt de sleutel tot het succes van haar huwelijk uit - BekijkDezeVideo.nl
x
"Mijn man en ik slapen in aparte kamers":…
Stel weigert van plaats te ruilen met een moeder die naast haar dochter wilde zitten die bang is om te vliegen

"Mijn man en ik slapen in aparte kamers": een vrouw legt de sleutel tot het succes van haar huwelijk uit

13 Mei 2022 • Door Janine
1.172
Advertisement

Het vinden van je geliefde is niet zo vanzelfsprekend, maar een relatie na verloop van tijd laten werken is dat nog minder. Er zijn er bijvoorbeeld die in aparte kamers slapen. Dat klopt! Samen slapen, in dezelfde kamer, leek ooit een must voor de "gelukkigste" koppels, terwijl nu meerdere echtgenoten zich realiseren dat juist 's avonds, voor het slapengaan, problemen kunnen ontstaan. Het is een feit dat de twee partners vaak verschillende behoeften hebben, of gewoontes hebben die elkaars slaap verstoren. Dus waarom zou je in dezelfde kamer blijven slapen en jezelf de slaap ontnemen? Influencer Taylor Paul legde de verschillende redenen uit waarom zij en haar man in aparte kamers slapen... met geweldige resultaten!

Taylor Paul plaatste een video op haar TikTok-account, waarin ze schaamteloos de twee aparte kamers laat zien waarin zij en haar man slapen. Natuurlijk is haar slaapkamer veel mooier en netter dan die van de man, maar dit heeft niets te maken met waarom deze echtgenoten apart slapen. Of bijna niets.

De vrouw legde uit dat haar man aan slaapwandelen lijdt, soms praat in zijn slaap, of haar onwillig wakker maakt of laat schrikken. Bovendien komt de echtgenoot vaak de kamer 's nachts binnen om een ​​shirt te zoeken en, rommelend tussen de kleren, loopt hij vaak het risico haar wakker te maken. Kortom, om al deze redenen was de eerste keer dat Taylor hem vroeg om in de logeerkamer te slapen, ook de eerste keer dat ze het gevoel had dat ze echt goed uitgeslapen was.

Taylor beweert ook dat haar man graag in een koelere omgeving slaapt, terwijl zij de voorkeur geeft aan hoge temperaturen; alsof dat nog niet genoeg is, moet haar man in slaap vallen met een achtergrondgeluid, terwijl zij de voorkeur geeft aan totale stilte. Kortom, het lijkt erop dat de twee voor allebei de beste oplossing hebben gevonden, namelijk gescheiden in twee kamers!

De vrouw maakt grapjes over het enorme verschil tussen de twee kamers: de ene ogenschijnlijk prachtig en de andere een complete bende!

Advertisement

"Ik denk dat dit de beste oplossing voor ons is", zegt Taylor, "we hebben een heel gezond en solide huwelijk, we slapen goed en we houden allebei van onze aparte kamers." Veel gebruikers denken van niet, die zeggen dat ze zich zorgen maken over het lot van hun huwelijk: "Over minder dan 5 jaar gaan jullie scheiden" of "Ik voel dat er binnenkort een scheiding aankomt" zijn slechts enkele van de opmerkingen die te lezen zijn onder de populaire video. Vele anderen hebben deze praktische oplossing echter gedeeld en beweerden deze zelf te hebben aangenomen.

Wat vind jij? Als het een goede oplossing zou zijn om je relatie of huwelijk veilig te stellen, zou je het dan overwegen?

Tags: VerhalenLiefde
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt