Moeder vertelt over leven met 12 kinderen: "Ik koop 5 dozen ontbijtgranen, 66 pakken melk en 600 luiers per week"

Janine image
door Janine

29 April 2022

Moeder vertelt over leven met 12 kinderen: "Ik koop 5 dozen ontbijtgranen, 66 pakken melk en 600 luiers per week"
Advertisement

Ervoor kiezen om wel of geen kinderen te krijgen, is het recht van elke vrouw, die zich altijd vrij moet voelen om haar eigen keuzes te maken. Britni Church kreeg 12 kinderen, allemaal gewild, zij het met twee verschillende mannen. Deze supermoeder is pas 32 jaar oud en in een video op TikTok onthulde ze dat ze in totaal 88 maanden zwanger was... dat wil zeggen 7 jaar en 4 maanden! Zo'n groot gezin zie je niet vaak, en daarom werd deze moeder fel bekritiseerd. In werkelijkheid, zoals ze het zelf uitlegde, is haar gezin precies zoals alle anderen, alleen groter. Het is niet gemakkelijk, zeker niet, maar als je het haar vraagt, zou ze het opnieuw doen!

via TikTok / ourlargefamilylife

Advertisement
TikTok / ourlargefamilylife

TikTok / ourlargefamilylife

Hoewel Britni niet echt dol op de periode van de zwangerschap is, is ze verschillende keren zwanger geraakt, en heeft 12 zwangerschappen voltooid. Ze werd voor het eerst zwanger toen ze 16 was, ze kreeg haar eerste kind, Crizman, met haar ex-man. De twee kregen nog vier kinderen, nu allemaal tieners, maar ze scheidden in 2010. In 2012, na een periode van rust en plezier, kreeg ze nog een dochter, Jesalyn, die nu 8 jaar oud is. De jonge moeder was zes jaar lang een alleenstaande moeder, voordat ze Chris ontmoette, haar huidige echtgenoot sinds 2014. Met hem kreeg Britni 6 kinderen en dit verklaart waarom ze tot op heden maar liefst 12 kinderen heeft. "Ik hou er niet echt van om zwanger te zijn, maar ik zou het opnieuw doen als het moest. Ik hou zo veel van deze kinderen”, vertelde ze enthousiast.

Ondanks haar enthousiasme werd Britni fel bekritiseerd omdat ze zoveel kinderen had gebaard en wordt ze ervan beschuldigd te leven van overheidssubsidies of andere voordelen. In feite beweert ze zelf deel uit te maken van een heel normaal gezin, "net als iedereen", zij het groot, en onthult dat haar leven als fulltime moeder niet zo hectisch is als je zou denken. Natuurlijk zijn de moeilijkheden niet gering. Het volstaat te zeggen dat zij en Chris ongeveer £230 per week besteden aan boodschappen, waaronder vijf dozen ontbijtgranen, 66 pakken melk en 600 luiers.

Advertisement

Hoewel ze graag meer kinderen zou willen, heeft Britni nu besloten om "zich in te houden": 12 kinderen zijn er nogal wat en vier van hen zijn jonger dan 3 jaar, wat op zich al een grote uitdaging is. We wensen dit mooie en grote gezin het beste toe!

Advertisement