x
Hij snoeit de planten waarvan hij denkt…
Ze leent haar trouwjurk niet uit aan haar schoonzus:

Hij snoeit de planten waarvan hij denkt dat ze op zijn terrein staan ​​om de buurman te pesten, maar ontdekt dat hij ongelijk had: boete

01 Mei 2022 • Door Janine
33.768
Advertisement

Het is goed om je aan de regels te houden als je in een civiele maatschappij wilt leven, geïntegreerd met het systeem en met alle andere mensen, maar wat gebeurt er als je het slachtoffer wordt van je eigen regels? Een gebeurtenis tussen buren doet ons nadenken over deze kwestie. Een Reddit-gebruiker vertelde over een lange tijd geleden, toen hij en zijn gezin naar een nieuwe buurt verhuisden, waar de rijtjeshuizen gescheiden waren door een zeer kleine ruimte. Kortom, de huizen in kwestie stonden allemaal heel dicht bij elkaar, in die zin dat je op elk moment zonder problemen in de keuken van de buren kon “gluren". Dit gebrek aan respect voor privacy irriteerde de hoofdpersonen van dit verhaal, zozeer zelfs dat ze gedwongen waren preventieve maatregelen te nemen.

via: Reddit

De Reddit-gebruiker legde uit hoe hij en zijn familie hadden gehandeld om te voorkomen dat de buren elkaar zouden bespioneren: "We hebben er wat planten neergezet, dat kostte duizenden dollars, maar mijn ouders dachten dat het het waard zou zijn." Een mooie heg en een paar bomen zijn namelijk de meest praktische oplossing om de ramen van je huis op een elegante en esthetische manier te bedekken. De buurman leek deze keuze echter niet te waarderen: "Een week later werden mijn ouders wakker met de planten volledig afgeknipt. Mijn vader was woedend, hij ging regelrecht naar het huis van onze buren. De buurman vertelde mijn vader dat de planten op zijn eigendom stonden, dus hij had het volste recht om ze te verwijderen. Hij waarschuwde dat als we weer met iets anders zijn eigendom zouden schenden, hij ons onmiddellijk zou aangeven bij de autoriteiten."

Gelukkig zat er nog garantie op de planten, daarom kwam het bedrijf dat ze een week geleden had geplant terug voor een gratis vervanging. De planten stonden weer op hun plaats en bakenden de grens af van het huis van de hoofdrolspelers van dit verhaal, die natuurlijk van tevoren controleerden of hun positie niet grensde aan het eigendom van de buren.

De buurman gaf echter niet op en op een nacht vonden ze hem rond 2 uur 's nachts terwijl hij de planten weer aan het snoeien was. Op dat moment belde de familie de politie: "We belden de politie en na een gesprek met de buurman besloot hij zelf een expert te bellen en de grens van zijn eigendom te markeren. Mijn vader was het daarmee eens."

"Een paar dagen later kwam ik thuis en vond wat oranje duct tape in de achtertuin van mijn buren. Blijkbaar overspande zijn hek ons ​​terrein 3,35 meter! We zagen hem het hek afbreken, hij was volledig buiten zinnen. De volgende maand genoten we al van onze nieuwe ruimte en privacy in onze achtertuin, en mijn buurman verloor uiteindelijk 1/4 van zijn tuin. Bovendien moest hij bijna $10.000 betalen voor de vernietiging van ons eigendom en moesten we onze planten opnieuw planten”, zei de gebruiker.

Het naleven van de regels heeft deze hooghartige buurman veel geld gekost!

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt