Vrienden van het bruidspaar komen opdagen met hun niet uitgenodigde kinderen: het restaurant legt ze een boete op voor een teveel aan gasten - BekijkDezeVideo.nl
x
Vrienden van het bruidspaar komen opdagen…
Schoonmoeder ontslaat babysitter en probeert haar kleindochter stiekem borstvoeding te geven: de vader is razend Vrouw, slachtoffer van geweld, gebaart met haar hand naar de kassamedewerker van een winkel en hij grijpt in om haar te redden

Vrienden van het bruidspaar komen opdagen met hun niet uitgenodigde kinderen: het restaurant legt ze een boete op voor een teveel aan gasten

03 Mei 2022 • Door Janine
193.738
Advertisement

Het organiseren van een bruiloft vraagt ​​veel aandacht en toewijding. Er moet tijd worden besteed aan het kiezen van elk element, zowel voor de ceremonie als voor de receptie. Elke keuze, toevoeging of afwijzing hangt ook af van het budget dat elk stel voor die dag beschikbaar heeft. Er zijn namelijk mensen die besluiten een bijna prinselijke bruiloft tot leven te laten komen waaraan een groot aantal gasten moet deelnemen, en die juist kiezen voor een rustiger situatie waarin er minder deelnemers zijn en alles veel intiemer wordt. Precies de keuze die werd gemaakt door de hoofdpersoon van dit verhaal en haar man.

In een post op Reddit vertelt deze vrouw hoe er tijdens haar bruiloft en ondanks de precieze planning van elk element, iets mis ging. Zij en haar man hadden een ceremonie georganiseerd met naaste familieleden en vrienden en hadden daarom de ruimte voor de receptie gereserveerd in een kleine zaal met beperkte capaciteit. Geen probleem. Nadat de gasten waren gekozen en iedereen had bevestigd, had er geen enkel probleem moeten zijn, maar het liep anders.

via: Reddit

"Een van mijn gasten - zei de kersverse bruid - kwam met haar twee kinderen naar de bruiloft. Er zou geen probleem zijn geweest als ze me had gewaarschuwd. In plaats daarvan waren de kinderen niet uitgenodigd en in de praktijk was er geen plaats voor hen. Daardoor zaten zij met hun vieren aan een tafel en namen de plaats in beslag van andere gasten op onze lijst".

Dit heeft, volgens wat de Reddit-gebruiker schrijft, chaos veroorzaakt en de aandacht getrokken van de eigenaar van het restaurant. Na te hebben begrepen wat er aan de hand was en gezien het feit dat het paar een contract had ondertekend waarin ze de regels van de structuur accepteerden, legde de manager hen een boete op voor het niet respecteren van het aantal mensen dat tot het feest werd toegelaten.

"Zodra de boete arriveerde, - vervolgde de auteur van het bericht - stuurde ik het naar mijn gast en vroeg haar om het probleem op te lossen, aangezien het door haar was veroorzaakt. Ze antwoordde onmiddellijk dat ze niet zou betalen omdat het niet haar schuld was. Ze had die dag geen oppas gevonden en moest de kinderen wel meenemen. Ze vertelde me dat in plaats van haar om geld te vragen, ik het op prijs moest stellen dat ze toch had besloten om de bruiloft bij te wonen. Daaraan toevoegend dat de verantwoordelijkheid bij mij lag omdat ik geen rekening had gehouden met onverwachte uitgaven".

Advertisement

Veel gebruikers die de post hebben gelezen, kozen de kant van de bruid. Velen hebben betoogd dat de vriendin haar verantwoordelijkheden op zich had kunnen nemen en misschien voor een andere optie had kunnen kiezen, bijvoorbeeld thuisblijven met haar kinderen. Of ze had contact kunnen opnemen met de bruid en de zaak kunnen bespreken zodat niemand in moeilijkheden zou komen.

Wat denk jij ervan?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt