Ik heb mijn haar al 6 jaar niet gewassen en het valt niet meer uit - BekijkDezeVideo.nl
x
Ik heb mijn haar al 6 jaar niet gewassen…
Hij stuurt zijn broer het huis uit nadat zijn 9-jarige neefje de ring steelt die hij met veel moeite had gekocht Hij wordt woedend als hij erachter komt dat zijn moeder zijn zwangere vriendin op de grond heeft laten slapen

Ik heb mijn haar al 6 jaar niet gewassen en het valt niet meer uit

02 Mei 2022 • Door Janine
9.963
Advertisement

Als vrouwen vooral last hebben van overtollige kilo's en cellulitis, is de nachtmerrie van mannen beslist kaalheid: haaruitval is een ervaring die voor een jongere erg traumatisch kan zijn. Nick Coetzee begon als student het nare gevoel te ervaren van honderden haren in de douchebak na elke wasbeurt. We kunnen ons de angst voorstellen die de jonge Nick voelde, die zijn mooie blonde haar niet wilde verliezen. De nachtmerrie van kaalheid werd echter elke dag erger, toen hij, in de spiegel kijkend, de haargrens zag verdwijnen en de lokken op de grond vielen. Nick vond toen een praktische oplossing om het probleem aan te pakken. Een oplossing die zeker niet voor iedereen geschikt is.


In een video op TikTok legde Nick zijn theorie uit over zijn haaruitval en waarom hij stopte met elke dag shampoo te gebruiken om kaalheid tegen te gaan. Om eerlijk te zijn, stopte hij er voor altijd mee. Je leest het goed: Nick gebruikt geen shampoo of conditioner meer wanneer hij zijn haar wast, omdat hij vermoedt dat de chemische stoffen die erin zitten de oorzaak zijn van zijn problemen betreft haaruitval. Na 6 jaar zonder het te wassen, bewijst hij het, want zijn haar lijkt zo gezond, sterk en mooi te zijn als hij altijd al wilde.

Nick Coetzee was nog student toen hij het nare gevoel van zijn haarverlies begon te ervaren. Hij ging zelfs zo ver om een ​​reserve T-shirt mee te nemen naar de universiteit, aangezien hij na het einde van de eerste les onder het haar op zijn schouders en de rest van zijn lichaam zat. Toen hij merkte dat de situatie verslechterde, stopte hij met het dagelijks wassen van zijn haar met agressieve producten.

Voor Nick bleek dit de juiste keuze: "Verrassend genoeg is mijn haar veel gezonder geworden en nu heb ik ontdekt dat er een hele beweging rond deze theorie zit, het heet #nopoomovement". Simpel gezegd, hebben in de loop der jaren steeds meer mensen zich gerealiseerd dat producten zoals shampoo en conditioner een risico voor de gezondheid kunnen vormen, omdat ze tal van, vaak schadelijke, chemische stoffen bevatten.

Het is niet alleen niet goed om je haar elke dag te wassen, maar het is ook niet goed om ze met deze agressieve producten te wassen. In werkelijkheid zou een spoeling met lauw water voldoende zijn: "Mensen geloven dat als ze stoppen met het wassen van hun haar, het vettig wordt en dat is waar, dat duurt ongeveer twee of drie weken", legt Nick uit in zijn video, "maar na die tijd komen je natuurlijke oliën terug, en dan kan je haar weer extreem gezond worden, zonder dat je het opnieuw hoeft te wassen."

Wat vind jij? Heb je zin om 2 of 3 weken met "vuil" haar te lopen om jezelf voor altijd te bevrijden van de slavernij van shampoo?

Tags: WTFAbsurdKapsels
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt