"Ik heb een klein kind, een paar uur om te slapen en mijn man maakt me om 2 uur 's nachts wakker om hem te laten eten" - BekijkDezeVideo.nl
x
"Ik heb een klein kind, een paar uur…
Deze drie broertjes hebben een oproep gedaan om samen geadopteerd te worden: “Haal ons niet uit elkaar! Jonge vrouw beschuldigd van een relatie met een 40 jaar oudere man, alleen uit eigenbelang

"Ik heb een klein kind, een paar uur om te slapen en mijn man maakt me om 2 uur 's nachts wakker om hem te laten eten"

05 Mei 2022 • Door Janine
156.778
Advertisement

Heel vaak wordt het werk van een huisvrouw en een moeder onderschat. Er zijn veel clichés die stellen dat als een vrouw besluit dat haar taak die van huisvrouw is, zodat ze voor het huis, de kinderen en alles wat deze rol met zich meebrengt, moet zorgen, dit betekent dat ze "niets doet". Dit is niet het geval en het zou tijd worden dat iedereen zich hiervan bewust werd, maar blijkbaar zijn we nog ver verwijderd van dit doel en deze overwinning. De hoofdpersoon van dit verhaal weet er alles vsn.

Een vrouw, een echtgenote, een moeder die midden in de nacht plotseling werd gewekt door haar man om... het avondeten voor hem klaar te maken. Een absurd verzoek waarvoor ze besloot stoom af te blazen op het web, om advies en waarschijnlijk ondersteuning van gebruikers te vragen. Laten we eens kijken wat ze vertelde.

via: Reddit

Volgens wat ze vertelde, komt haar man de laatste tijd laat thuis. Zijn werkuren waren langer geworden en als gevolg daarvan werd het ’s avonds vaak laat. Tot nu toe niets abnormaals. De vrouw, de hoofdpersoon van het verhaal, at normaal gesproken alleen en bewaarde niets voor haar man. Zelf had hij haar immers altijd gezegd dat ze zich geen zorgen moest maken, omdat hij bij een lange dienst op het werk zou eten.

Op een avond werd deze vrouw echter om 02:45 uur plotseling gewekt door haar man.

"Wakker worden! Ik heb honger, ik wil eten." - zo wendde de man zich tot zijn vrouw, ongeacht het feit dat ze moe kon zijn en behoefte had aan rust. Het paar had tenslotte onlangs een baby gekregen en, zoals we weten, is de eerste periode niet gemakkelijk voor alle nieuwe ouders. Je slaapt weinig en je moet elk moment aangrijpen om uit te rusten. Precies wat deze vrouw probeerde te doen, maar voor alles in en om het huis te zorgen was volgens haar man duidelijk geen goede reden om haar te laten slapen.

"Toen hij me wakker maakte, antwoordde ik dat ik niets voor hem had bewaard omdat hij, als hij laat werkt, uit eten gaat, zoals hij me zelf had verteld. - schreef de vrouw - Hij was stomverbaasd en antwoordde dat hij nog nooit zoiets tegen me had gezegd, en eiste dat ik onmiddellijk opstond en het avondeten klaarmaakte. Op dat moment werd ik boos."

Advertisement

Het echtpaar begon ruzie te krijgen en hij zei dat hij de hele dag werkte om het gezin te onderhouden en dat zij daarom in ieder geval voor het avondeten moest zorgen.

"Toen de baby wakker werd van al die commotie, rende hij de kamer uit. - vervolgde de auteur van de post - Hij vertelde me dat ik me moest verontschuldigen voor mijn gedrag. En dan, zonder rekening te houden met mijn gevoeligheid, beschuldigde hij me er ook van te veel te eten en te veel kilo's te zijn aangekomen."

Een onbegrijpelijk gedrag dat van haar man maar ondanks alles had ze twijfels. Ze vroeg andere mensen of ze er goed aan had gedaan om niet om 2 uur 's nachts het avondeten klaar te maken, uit angst een fout te hebben gemaakt jegens zijn partner. De reactie van de gebruikers die het bericht lazen, kon alleen maar zijn dat ze de vrouw steunden en haar vertelden dat ze niets verkeerds had gedaan.

Hij had een aantal dingen gezegd die zijn vrouw respecteerde, maar toen bedacht ze zich en eiste volledige beschikbaarheid van zijn kant, vergetend dat hij een persoon voor zich had en geen robot. Hij had haar gekleineerd in haar werk en haar diep gekwetst omdat hij niet had nagedacht over de moeite die ook zij elke dag deed.

We moeten onthouden dat huisvrouw zijn niet betekent niets doen, maar werken. Daarom moeten we altijd degenen die dit werk doen respecteren, precies zoals we doen met ieder ander die werkt.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt