Ze kiest namen voor de kinderen van anderen en weet voor elke opdracht tot $30.000 te verdienen - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze kiest namen voor de kinderen van…
Hij koopt een oud meubel voor slechts $100, en ontdekt vervolgens een geheime la en een echte schat (+ VIDEO)

Ze kiest namen voor de kinderen van anderen en weet voor elke opdracht tot $30.000 te verdienen

12 Mei 2022 • Door Janine
935
Advertisement

De naam voor je baby bepalen is niet eenvoudig. De naam is iets dat een persoon zijn hele leven bij zich draagt ​​- tenzij hij besluit een "artiestennaam" te hebben - en juist om deze reden moet deze met uiterste zorg worden gekozen. Er zijn ouders die besluiten de baby de naam van een ouder, grootouder, broer of zus of ander familielid te geven. Anderen proberen echter een minder populaire en bijzondere naam te vinden. Of men geeft de naam van een bezochte plek die in het hart van een paar zijn gebleven, naar redenering, opties en daaruit voortvloeiende keuzes die allemaal volledig van elkaar verschillen, bijzonder en in sommige gevallen excentriek.

Maar als twee mensen geen idee hebben, hoe beslissen ze dan? Geen probleem, want er zijn er die er aan hebben gedacht om van de naamkeuze een beroep te maken, net als de hoofdpersoon van dit verhaal. En blijkbaar is het ook een zeer winstgevende baan. We vertellen je wat meer over haar.


Taylor Humphrey is een jonge vrouw die Baby namer als beroep heeft, dat wil zeggen, ze kiest de namen van pasgeboren baby's in plaats van hun ouders. Dit is geen grap, maar pure realiteit, en je kunt het controleren door op de site van de professional, What's in a Baby Name, te kijken.

Op de webpagina vinden we een bericht van Taylor zelf waarin ze zegt: "Onze keuzes, inclusief de namen die we onze kinderen geven, hebben een kosmische betekenis. De wezens die we ter wereld brengen, hoe we ze opvoeden, hoe we ze helpen opgroeien, zijn ons geschenk aan de toekomst. Wat wil je hiervoor doen? Welke erfenis wil je achterlaten?" - zo presenteert zich een vrouw die veel nieuwe ouders heeft geholpen en nog steeds helpt.

Actief op alle sociale kanalen plaatst de vrouw dagelijks video's waarin ze uitleg en advies geeft over het kiezen van de naam van je baby. Taylor is actief in Californië en New York en is een echte consultant die dankzij deze diensten flink verdient.

Dit komt omdat ze niet alleen namen geeft, maar ook luistert naar de verhalen van de ouders, genealogisch onderzoek doet en elk geval dat aan haar wordt voorgelegd grondig bestudeert voordat ze een shortlist van keuzes aan het paar geeft. Voor elke opdracht en afhankelijk van de verzoeken die aan haar worden gedaan, verdient Taylor tussen de $1.400 en $30.000.

Advertisement

Een geniale intuïtie die voor haar betekende dat ze haar werkleven een andere wending moest geven en voor veel mensen een van de soms moeilijkste keuzes ooit moest delegeren. Dus als je daar ooit hulp bij nodig hebt, vergeet dan niet Taylor te bellen om leuke ideeën op te doen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt