Ze adopteert een meisje en wanneer ze ontdekt dat haar biologische ouders dakloos zijn, verwelkomt ze hen in haar huis - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze adopteert een meisje en wanneer ze…
Ze onthult dat ze in verwachting is van haar derde dochter maar haar man is teleurgesteld: hij gaf de voorkeur aan een zoon

Ze adopteert een meisje en wanneer ze ontdekt dat haar biologische ouders dakloos zijn, verwelkomt ze hen in haar huis

11 Mei 2022 • Door Janine
7.936
Advertisement

De keuze om een ​​kind te adopteren belichaamt een diepe daad van liefde en vrijgevigheid van twee mensen jegens een onfortuinlijk kind. Gewoonlijk en vooral om geen verwarring te creëren in de geest en emotie van het kind, wordt er alles aan gedaan om de twee families gescheiden te houden, het biologische en het adoptiegezin. Dit is echter niet het geval bij de hoofdpersonen van dit verhaal.

In dit geval werd de oorspronkelijke familie van het kleine meisje in het huis verwelkomd door haar adoptiemoeder. We leggen uit waarom deze vrouw een soortgelijke beslissing nam.

via: CNN

One of my oldest friends, Vanessa McGrady, has written a really powerful article about the experience with the birth parents of her adopted child. It's quite a story. Please read and share!

Pubblicato da Stephanie Fife Simpson su Giovedì 12 maggio 2016

Vanessa McGrady, de hoofdpersoon van dit verhaal, nam een ​​paar jaar geleden de beslissing om een ​​pasgeboren baby, Grace, te adopteren. De weg naar het nieuwe ouderschap ging altijd de goede kant op, zij en haar man werden meteen verliefd op het kleine meisje en ook zij vertoonde geen enkel probleem.

Twee jaar na de adoptie gaan de adoptieouders van Grace uit elkaar en blijven zij en haar moeder alleen wonen. In die periode gebeurde er iets totaal onverwachts en ongewoons.

Vanessa en Peter, haar ex-man, kregen een hechte band met de biologische ouders toen ze de baby adopteerden, en de vier bleven lange tijd contact houden. Nadat Vanessa gescheiden was van haar man, ontdekte ze dat de biologische ouders van Grace dakloos waren geworden, dus maakte ze haar keuze.

Ze besloot ze zonder al te veel na te denken in haar huis te verwelkomen. "Toen de winter kwam, nodigde ik ze uit bij ons. Het regende te veel en het was koud, ze konden niet op straat in een tent leven, wat moest ik anders? - zei de vrouw in een interview - Als je een persoon in moeilijkheden tegenkomt, kun je niet anders dan helpen. Om nog maar te zwijgen van het feit dat ik dankzij hen Grace had en ik hen nooit genoeg kon bedanken voor deze vreugde."

Advertisement

Gelukkig had het meisje nooit een probleem om al haar ouders bij elkaar te zien. Ze wist altijd, volgens Vanessa, dat zij en haar man haar vader en moeder waren en de andere twee belangrijke mensen die van haar hielden.

Het samenwonen heeft ondanks alles niet lang geduurd, want na ongeveer een maand namen de natuurlijke ouders afscheid van haar en het kind en vertrokken. De band tussen hen is echter nooit verbroken en waar mogelijk ontmoeten ze elkaar en brengen ze tijd samen door. Deze ervaring werd vervolgens een boek dat Vanessa enige tijd geleden publiceerde en waarin ze uitgebreid vertelt over haar verhaal en dat van Grace.

Vanessa's beslissing was er één die maar weinigen zouden hebben genomen. Enerzijds moedig, anderzijds buitengewoon genereus en onbaatzuchtig. Dergelijke gebaren zouden veel meer aanwezig moeten zijn in onze wereld. Het is altijd fijn om mensen in moeilijkheden de hand te reiken, want naast het helpen van minder bedeelden, doen we ook goed aan onszelf.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt