x
Ze vinden een gigantische spin in huis…
Familie weigert $5 miljoen om hun huis te houden: het is het laatste huis dat weerstand biedt aan bouwspeculatie

Ze vinden een gigantische spin in huis en laten haar waar ze zit: na 1 jaar is ze nu onderdeel van de familie

06 Mei 2022 • Door Janine
6.478
Advertisement

Er zijn mensen die hard zouden wegrennen in de aanwezigheid van een spin van wat voor grootte ook, zonder aarzelen, en dan zijn er die families, zoals die van Summer Stolarcyk, die een gigantische spin ongestoord in hun huis laten leven. Dat gebeurde in Australië - en waar anders? - waar de ergste nachtmerries van mensen werkelijkheid worden: slangen, schorpioenen, reuzenspinnen en elk ander soort "monsterlijk" dier, lijken op elke hoek te zijn.

Een “huntsman”-spin arriveerde in het huis van Summer Stolarcyk, een Australische spinachtige die bekend staat als bijzonder groot en snel in zijn manier van jagen. Velen die het zouden zien, zouden gillend zijn weggerend, maar deze familie heeft besloten het een ​​naam te geven en thuis te verwelkomen.


Er zijn immers meerdere mensen die besluiten onconventionele huisdieren te nemen, zoals slangen, andere reptielen, amfibieën en zelfs spinnen, maar ze zorgen er allemaal voor dat er een vitrine aanwezig is om het dier in te bewaren. Bovendien zijn dit altijd soorten die in gevangenschap zijn grootgebracht en niet in het wild worden gevangen. De aanwezigheid van een gigantische spin in huis is daarentegen niet nauw verbonden aan de wens om een ​​soortgelijk dier als huisdier te hebben. Toch besloot deze Australische familie om de spin niet weg te jagen en het zelfs een naam te geven: Charlotte, aangezien het een vrouwtje blijkt te zijn. In een tweet die viraal ging, wordt de situatie als volgt beschreven:

"Haar naam is Charlotte (ze is een jachtkrabspin) en is nu een welkom lid van de familie Gray in Australië. Charlotte gaat graag van kamer naar kamer en eet insecten en andere dingen. Ps: ze groeit nog steeds. Verwelkom deze 8-potige engelen".

Onnodig te zeggen dat veel gebruikers doodsbang en geschokt waren door de aanwezigheid van die gigantische spin op de foto. De opmerkingen, ook ironisch, ontbraken niet: "Oh nee, nu moet ik een nieuw huis kopen en alles nieuw kopen. Dit is nu van Charlotte", of zelfs "Als mensen me vragen waarom ik Australië verliet... daarom. Dit is waarom. Je weet niet wat echte angst is totdat je om 4 uur 's ochtends wakker wordt en zo’n 8-potige je vanaf het plafond aanstaart."

Toch heeft deze familie het dier zelfs een naam gegeven, "Charlotte”, om haar "sympathiek" te maken, omdat de kinderen in huis er aanvankelijk bang voor waren. Het is een jaar geleden dat hun vader het voor het eerst in huis zag en sindsdien is de spin niet alleen flink gegroeid, maar is ze nu ook een deel van de familie geworden.

Wat vind jij van deze “8-potige engelen”?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt