Ze leeft met 50 muizen in huis: "ze zijn heel sociaal en baden in de gootsteen in de keuken" (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

27 April 2022

Ze leeft met 50 muizen in huis: "ze zijn heel sociaal en baden in de gootsteen in de keuken" (+ VIDEO)
Advertisement

Als je wordt gevraagd een huisdier te kiezen, naar welk huisdier zou je dan het meest geneigd zijn? Misschien willen de meesten van ons een hond, een kat, een goudvis of misschien een konijn - deze zijn de laatste tijd erg gewild. Eenvoudige en zelfs een beetje vanzelfsprekende keuzes. Misschien was dit de reden die de hoofdpersoon van ons verhaal ertoe bracht zich te wenden tot een achterhaald, om het zo te zeggen, dier. Wil je weten wat ze koos om zich minder alleen te voelen als ze eenmaal met pensioen gaat? Muizen.

Ja, je leest het goed. Geen hamsters waar we soms over horen, maar die kleine knaagdieren. En niet een of twee of zelfs drie, maar 50. Laten we eens kijken hoe ze zichzelf heeft georganiseerd.

via Mirror

I mean, how can you think rats aren't adorable?

Pubblicato da Michele Tinoyan su Lunedì 10 gennaio 2022

Dit is Michele Raybon, 51 jaar, uit Palmdale, in Californië. Michele kreeg in 2018 de eerste huismuizen van een fokker uit Texas. De vrouw raakte onmiddellijk gehecht aan de dieren omdat ze ze erg vriendelijk en sociaal vindt en ze haar gezelschap weten te geven.

Als groot liefhebster van dieren in het algemeen, nam ze aanvankelijk slechts een paar exemplaren van de knaagdieren mee, en toen ze naar Californië verhuisde en geen andere fokker kende, besloot ze er zelf een te worden. In het begin verkocht ze er een paar aan muizenliefhebbers, maar toen ze ermee stopte werden ze allemaal haar huisdieren.

Advertisement

Rat attack

Pubblicato da Michele Tinoyan su Martedì 7 dicembre 2021

"Ik hou heel veel van dieren. Toen ik opgroeide, wilde ik dierenarts worden, maar het is anders gegaan. - vertelde ze - ik heb ook vier honden, drie katten en twee varkens die in hun eigen omheining leven. Dat van muizen is geen obsessie, het is eerder een passie. Ze zijn allemaal erg sociaal en hebben heel verschillende karakters. Het zijn mijn kleine "kinderen". - vervolgde Michele - Ze zijn geweldig".

De vrouw is wereldberoemd geworden op internet sinds ze een video plaatste waarop al haar huismuizen te zien waren die in haar gootsteen een bad namen. 25 mannetjes en 25 vrouwtjes namen een zeer ontspannend bad. Ongetwijfeld een extravagantie die sommige van haar kennissen niet prettig vinden. Ze zegt zelf dat niet alle mensen die haar bezoeken de aanwezigheid van deze dieren waarderen. Anderen daarentegen beschouwen ze net als andere dieren.

Its national rat day!!

Pubblicato da Michele Tinoyan su Sabato 3 aprile 2021

"Helaas bestaat er een groot vooroordeel tegen muizen. - vervolgt Michele - Velen zijn ervan overtuigd dat het vuile dieren zijn en dragers van ziekten, maar dit is niet het geval. Ze hebben de neiging om bij ze uit de buurt te blijven en ze als een bedreiging te beschouwen, maar voor mij zijn ze dat niet”. Deze vrouw is meer dan trots op haar keuze en zou haar kleine knaagdieren nooit opgeven.

Y la gente pagando por mascotas caras 😂. Una mujer que se define a sí misma como una fanática extrema de los roedores se hizo viral en redes sociales después de subir un video bañando a sus 50 “bebés” en el fregadero de su cocina. Los animales a los que Michele Raybon tiernamente llama “bebés” son ratas que ha ido coleccionando desde que tuvo su primer grupo en 2018. Ahora tiene cinco docenas de “acogedoras” mascotas que chapotean en su cocina cuando es la hora del baño. La amante de las ratas trata a todos sus sus amigos peludos por igual, considerándolos su familia a pesar de que algunos de ellos, 25 machos y 25 hembras, no son tan amigables como otros.

Pubblicato da Danny Cruz su Giovedì 14 aprile 2022

Ongetwijfeld een merkwaardige en bijzondere keuze die van Michele, die echter veel mensen heeft geïnspireerd die besloten hebben om kleine muisjes te adopteren. Wat vind jij ervan? Zou je ooit een keuze maken die vergelijkbaar is met die van haar?

Advertisement